Nyugtató injekciókkal és tablettákkal kezelik az öngyilkosságot elkövető Lajos László édesanyját. A falubeliek szerint az asszony Csézyt hibáztatja, amiért fia véget vetett az életének

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DrGore
Pofátlanság is lenne ha elmenne a temetésre.
Rézangyal
Jobban teszi ez a nő, ha nem provokálja ezt a fájdalmában félőrült Anyát!
Az a baj, hogy a mai fiatalok nem ismerik már a hála fogalmát! Ez az ember a lelkét kitette érte, támogatta ezt a középszerű nőszemélyt és amikor elkezdett nehezebben futni a szekér, a ribi első dolga volt, hogy leléceljen! Méghozzá egy vénebb, csúfabb, de pénzesebb pasival, aki ráadásul a barátjuk volt! A BARÁTJUK VOLT!
Egy szó, mint száz ne nevezze Csészike-csőrike ezt az embert a szerelmének, mert a szerelmét a bajban nem hagyja el az ember!
Biztosan sokan gondolják azt, miért lett öngyilkos ez az ember, egyetlen partner sem ér annyit! DE! Fiatal korban még rugalmasabb az ember, de ez a férfi már 46 éves volt, középkorú. Nyilván, hogy sokkal nehezebben dolgozta fel ezt az eseménysort, pláne, hogy a másik "csábító" állítólag a barátja volt!
darwin
Ez annyira magánügy.Nem tudjuk mi történt és miért.Csak hallomás alapján mondhatnánk véleményt.Nem kéne.
libero
Csézy is a Liptai féle utat járja. A jólétért, a hírnévért semmi sem drága, mindent el lehet dobni, ha a pillanatnyi érdek úgy kívánja!
Feraj49
A fényképe alapján ezért a nőért a következő buszmegállóig sem mennék el,nemhogy öngyilkos legyek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.