A 21. század egyik legnagyobb tabuja a fegyveres konfliktusok során elkövetett tömeges nemi erőszak, amit gyakran a háború "melléktermékének" tekintenek.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ez így megy évezredek óta, nem csak a 21. században. Nem kell megmagyarázni, meg mentséget keresni. Az állatokéhoz sem hasonlítanám sokszor az emberi viselkedést.
Feraj49
Háborúzni sem Mi akarunk,hanem a milliárdosok! /Kína szerint USA világháborúra készül/
Ha megakarjuk védeni magunkat terroristák vagyunk /lásd Irak,stb./ Szerintük ebbe belefér a nők megerőszakolása is.Akkor is így vélekednének ha az Ő feleségeik,lányaik lennének megerőszakolva? Nem hiszem! Ma már nem lehetne a nőket elrejteni mint a II.VH.-idején, kutyaólak alatti vermekben.Hőkamerával vagy más technikai eszközzel megtalálhatóak lesznek! Milliárdos "urak" családtagjai kimaradnak a "buliból" mint mindig!Csak mások gyerekei,apái,anyái pusztuljon.
libero
A nemi erőszak hátterében a hatalom áll. A pénzvilág vezérei, országokat vezető politikusok, és a figyelő szemek előtt rejtetten megbúvó hatalmasságok gátlástalanul élik ki ösztöneiket, mert a hatalomhoz szerintük hozzátartozik más testének a birtoklása, vagy akár az életének elvétele is, ha ha err a "lebukás" veszélye nélkül alkalma van.

Erkölcsileg duplanullás, böszme, undorító erőszakos emberek kerülnek (jellemzően a pénzük révén...) hatalomra, aztán ha kikerülnek onnan, minden áron (csúszva-mászva visszakapaszkodnának, és mindig van egy (jól megfizetett...) slepp a környezetükben, akik ebben segítik, és a fennmaradása érdekéből semmitől sem riadnak vissza.

Gyakran csodálom az állatok viselkedését, tanulhatnánk tőlük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.