Az euróval nem rendelkező államok lépjenek ki az EU-ból – javasolja Joschka Fischer. A korábbi német külügyminiszter úgy véli: a 27 tagállam helyett elég lenne 17. Magyarország nincs köztük.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@gabrella: Igen, a népszavazáskor a szocik szorgalmazták, hogy szavazzuk meg a csatlakozást, Orbán azt mondta, még várni kellene pár évet ezzel. Erre a szocik azt mondták, azért kampányol így Orbán, mert kormányra kerülése esetén, ő akaja bevezetni az országot az euba. Erről ennyit, én jól emlékszem erre, mert én ellene is szavaztam.
gabrella
@nmaria: Én már nem emlékeztem pontosan, de halványan úgy rémlett mintha Viktor nem annyira volt oda érte. De megerősítettél ebben.
verőce21
@keresztapa: Sajnos nem adatik meg, keresztapa.
verőce21
@coyote3: Akkor Te még nem emlékszel a célzott és céltámogatásos beruházási rendszerre, ami az Uniós fejlesztések előtt volt.

Mert ezek tényleg azt támogatták, amire szüksége volt az országnak. Persze az "urambátyám" mozgalom keretein belül. (Nem negyvencentis emlékműveket és szökőkutakat)
keresztapa
@coyote3: A tárgyi tévedés? A valóságtartalma ugyanis gyakorlat bizonyította be igazamat, én nem olvasásból szerzem mondandómat hanem valóságos tényekből. Önrészek hozzáadása, az uniós támogatáshoz, ami kölcsönből lehetett csak, de a fejlesztés meg csak így történhetett.
a végén elszámolásnál ami csak késett, de a hitel kamata az azonnali,és folyamatos. Az olvasottak inkább brossúra tartalommal rendelkeznek, elszakadva a valóságtól. Ezt minden Önkormányzat aki szükség fejlesztésbe kellett fognia az tapasztalta, a pályázatok lefolyásáról meg ne is szóljak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.