Csonka András hisz abban, hogy édesanyja őrzőangyalként vigyáz rá odafentről. A színész élete fontosabb eseményein érzi mamája jelenlétét, ezért az is természetes számára, hogy tanácsot kérjen tőle. Szinte hallja a hangját is.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Sajnos tapasztalatból tudom, milyen érzés, és mekkora bánat, és fájdalom egy édesanya
elvesztése. Semmi bajom Picivel, de, úgy gondolom ennyi év eltelte után már kéne tudni tudomásul venni a véglegest, és elengedni az anyukáját. A holtak a holtakhoz, az élők pedig az élőkhöz tartoznak.
DR Eric CARTMEN
@Dulcinea: Én január 30.-án vesztettem el anyut. Még most se tudom elhinni és tudomásul venni, hogy nincs.
Dulcinea
@eric cartmen: Őszinte részvétem! A gyász nem idő, hanem személyfüggő, van aki 6 hétig, van aki sokkal több ideig gyászol. A te fájdalmad még friss, de szépen lassan tudatosítsd magadban, hogy ő a mennyországban él. Tudatosítsd, hogy ő már nem képezheti tovább az életed részét, de nélküle is ép testben ép lélek maradtál. Képes vagy az élet folytatására, és sikereket elérni, tehát értékes ember vagy. Tudom könnyű ezt leírni, de hidd el mire ezzel megleszel elég idő elfog telni, és azt fogod tapasztalni, hogy felülemelkedtél a fájdalmon, és bánaton! Sosem fogod elfelejteni az anyukád és nem is szabad, de, tudd hogy míg emlékezel ő örök életű és a szívedben is ott van, ott él ha ezeket tudatosítod magadban képes leszel elengedni őt! És könnyebbé válik az életed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.