Schmidt Mária szerint Magyar Péter számára még csak most jön a neheze, mert a friss politikus képtelen ellátni a pártépítés kemény feladatait.

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum vezetője a Látószög blogon megjelent véleménycikkében úgy fogalmazott Magyar Péterről, hogy:

Ez az ember úgy hazudik, mint a vízfolyás. Vajon kinek képzeli magát? 42 éves, életében még nem csinált semmi érdemlegeset, semmi említésre méltót. Teljesítménye nulla.

Schmidt Mária Magyar Péterről: "Notóriusan hazudozó, egotripben utazó senkit talált meg az ellenzéki média"

Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum és a Kommunizmuskutató Intézet főigazgatója beszédet mond a Nagy bűntetthez nagy eszme kell! című videópályázat ünnepélyes díjátadóján a Terror Háza Múzeumban 2024. május 13-án – Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A liner.hu idézi, hogy Schmidt a cikkben arra is kitér, hogy a politikus kizárólag a családja, a felesége és a barátai révén jutott jól fizető állásokhoz.

Olyanokhoz, ahol nem kellett megfeszülnie a munkától. Viszont óberkodhatott. Egy felfuvalkodott senkinek látom, akit saját magán kívül senki sem érdekel, senkire sincs tekintettel

– jelentette ki.

„Amióta berobbant a közéletbe, nem csinál mást, mint szemérmetlenül hazudik, fenyegetőzik, vádaskodik, mindenkit legyaláz” – tette hozzá. Majd úgy folytatta, hogy Magyar Péter egy „törtető, gyenge idegzetű, agresszív és arrogáns” ember, egyúttal kiemelte, a Tisza Párt vezetője bántalmazta a feleségét, titokban lehallgatta, majd a felvételt közzétette.

Elárulta a barátait és azt a közösséget, amely érdemtelenül, úri módon eltartotta őt és a családját. Havi közel 7 millió forintot vett fel minden hónapban, ami nemhogy nem zavarta, de jogosnak és megérdemeltnek tartotta

– írta a történész. 

Véleménye szerint Magyar az élet napos oldalára született, majd hozzátette: „egy hol öngyilkossággal, hol nadrágszíjjal, hol késsel fenyegetőző, férfiatlan, teljesítmény nélküli, vitaképtelen, nőgyűlölő, bántalmazó, notóriusan hazudozó, egotripben utazó senkit talált meg az ellenzéki média és tálalja fel megoldásként az Orbán-gyűlölő ellenzéki közvéleménynek és az ellendrukker külföldi érdekcsoportoknak”.

Mindemellett úgy véli, a neheze még csak most kezdődik, mert a politika, a pártépítés és vezetés kemény feladat, amelyre Schmidt Mária szerint Magyar Péter képtelen.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon melyik szemével olvasta ezt a Marcsi? Egyszerre mindkettővel? Talán kétszer egymás után, egyszer jobbról-egyszer balról?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
A marikanéni említésre méltó teljesítménye nem nulla. Még az se. Ő nem a barátai révén jutott jól fizető álláshoz. Vagy de. Ő valaki. Könyörgöm.
túszulejtettország
Terrormarcsink végül is elárúlta hogy mennek az állások betöltése a fidesz berkekben. Mondjuk meg is látszik a teljesítmé-nyükön.
DR PRÉDlKÁTOR
Elgondolkodtam... Ha ilyen anyám lett volna, akkor én is a fiúkat kedvelném jobban???
Pusztai
ki tartja a hazudozás világcsúcsat?
Ocsmány Vigyor.
Eu parlamentben 5 perc alatt 7 vaskosat hazudott.
lebuktatták, azóta eu az ellenség Verhofstadttal az élen.
Dr. Proktor
@Peller Anikó: Házasság révén jutott pénzhez, más révén pozícióhoz...
A fene valakinek a gusztusát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.