Meglepő fordulat az ÖsszeEsküvők fináléja előtt: Mása igent mondott Alekosznak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A múltkor belenéztem a műsorba, az volt a feladat, hogy a fúknak le kellett "festeni" a párjukat! A Mása, egy bugyingóba ült valami lepedőféleségen, az Alekosz ahelyett, hogy a feladatát végezte volna, durván alázta ezt a lányt! Hát nem tudom............de ezt az Alekoszt igazán tarkón rúghatná már valaki, legalább nem lenne tovább isteni komplexusa.
Bástya Elvtárs
Másenyka, gyere velem tánceváty...

...szja.

Ezt nem lehet kibírováty-szja...
kacsa0707
Az eredetit nem láttam, de most a felvétel nézése közben az volt az érzésem, mintha egy Gyurcsány beszéd lenne átírva, legalábbis az eleje biztos.
Ez az Alkoholosz nagyon szeretne nyerni. A hölgy jobbat érdemelne, mint ez a pitiáner szélhámos.
dragonita
Nagyon édesek a Mása gyerekei. Azért az új házasságot jól meg kéne gondolni, mert nem minden a pénz.
glycerin
Kiderült, mindketten úgy érezzük, kibogozhatatlanul össze vagyunk kötve, mintha láthatatlan köldökzsinór futna a testünk között, amelyen keresztül táplálkozhatunk egymásból, így egyszerre növekedhetünk és élhetünk a másik által. Természetesen volt a dolognak egy árnyoldala is: úgy rángathattuk ezt a zsinórt, ahogy akartuk, összetekerhettük, összecsomózhattuk, nem figyelve arra, hogy így szépen lassan megfojtjuk egymást.
verőce21
A shownak mennie kell (tovább)! - The show must go on!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.