Budapest - Míg az Andrássy út megtelt tüntetőkkel, addig igen foghíjas nézőtér előtt ünnepelték az Operában az új alaptörvény életbelépést. A földszinti nézőtéren is voltak üres székek, a felső karzaton viszont alig lézengtek, csak az első sorban ültek. Az biztos, hogy nem erre számítottak a szervezők.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ez volt az "UTOLSÓ VACSORA" ! Krisztusnál "bejött" !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
"megeszik ezt a túrót a fínom pesti úrinépek" Vagy mégse.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: 15.35-re Szerbusz komám Bajszos! Én nem azért nem iszom sört, amiért te írtad, hanam azért, mert a sörben élesztő van, ami tudott dolog hogy keleszt.
MInt a kenyeret.Aztán lehet, hogy kidagadok tőle.
marlin2
Nem mindegy, hogy kárba ment, vagy pocsékba??
A számlát meg fizeti a nép!! Mert: "Csak a Fidesz!!"
silber13
@gabrella: maximálisan támogatom a javaslatodat!
Disznópofa
@qxy: Régóta vagy már itt, sokx olvastam a hozzász. egészen sokat fejlődtél az első időkhöz képest, már átlátod a helyzetet és ennek igazán örülök. Kintről szebbnek látszik minden, belülről mi itt élők tudjuk, hogy látszat a szép mosoly és a villogó műfogsor, amivel elakarnak kápráztatni minket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.