Budapest - Míg az Andrássy út megtelt tüntetőkkel, addig igen foghíjas nézőtér előtt ünnepelték az Operában az új alaptörvény életbelépést. A földszinti nézőtéren is voltak üres székek, a felső karzaton viszont alig lézengtek, csak az első sorban ültek. Az biztos, hogy nem erre számítottak a szervezők.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ez volt az "UTOLSÓ VACSORA" ! Krisztusnál "bejött" !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
adrenalink
Már a fidesz híveket sem tudják tovább etetni...))
feketeözvegy
Hívták volna oda a hajléktalanokat! Ők mindent elfogyasztottak volna!
De nem, inkább menjen a moslékba...
sokanvagyunk
Tévében mutatták, ajándék belépőket égettek el a téren a jóllakott képviselők..., ahelyett, hogy "jóillatú", ágrólszakadt, éhes embereknek, "az utca emberének", átadták volna a meghívókat. Nagyobb siker lett volna, a benti ünneplők is "élvezhették" volna, a kaja-pia is jó helyre került volna. (Ha a volna ott nem lett volna...)
nyanya001
Jóllakott embereknek nem kellett volna vacsorát adni !
Nemesebb célokra is ellehetett volna költeni a 13 milliót !
Rohadt nagy a jólét - nekik -
sokanvagyunk
@feketeözvegy: egyidőben, egyformán jár az agyunk!
bra048
A március 15-i uzsonna pedig a torkukon fog akadni ? Hmmm...
kacsa0707
Miért nem osztották ki az Opera előtt ételért sorban álló tolongó hajléktalanoknak ( több százezres tömeg biztosan azért várt).
másvirág
Csak azt nem értem a Baloldaliak illetve ellenzéki pártok tagjai miért nem voltak inkább bent a jó finomságok között.Ehelyett fagyoskodtak és kaja helyett köpködést kellett eltűrniük. Talán Orbán Viktor szervirozta az ennivalót ,és féltek a mérgezéstöl?
bra048
@másvirág: Kedves "másvirág". A fidesz-hitűek is ódzkodtak már Orbán vacsoráját elfogadni. Maga a nagy "Tarlós Pityu" sem volt ott. Mi lesz még itt ?
kacsa0707
@másvirág: Tudod biztos jobban ízlett nekik a nyálcsere emlékszel még a Brezsnyev Kádári csókra azt gyakorolták az elvtársaikkal.
másvirág
@kacsa0707: Erich Honecker csókja mellett Kádár János eltörpül .
De a gyakorlás az utódokra kellő hatásfokon működik .:-)
qxy
Jó a cím Mert ha ezek esznek az mind pocsékba megy! Adnák nekik olyan kaját .Ütném őket közbe mint a répát.! Szemét egy banda. és nem veszik észre mit tettek? hogy ennek súlya van? Kissapkás mocskok.( akinek nem inge...)
nyanya001
@kacsa0707: Te tényleg ennyire ostoba vagy ?
Ezen a gálavacsorán többnyire a kormány tagjai voltak jelen!
Idézlek : " Tudod biztos jobban ízlett nekik a nyálcsere emlékszel még a Brezsnyev Kádári csókra azt gyakorolták az elvtársaikkal. "
Na ezt megadtad nekik ! :)
silber13
Félreértés ne essék, szerintem nem az ment pocsékba, ami megmaradt, hanem az ment pocsékba, amit a " vendégek " elfogyasztottak. Na, az VALÓBAN POCSÉKBA MENT!!!
kacsa0707
@nyanya001:
Látom drága ezt a hozzászólásomat nem olvastad rájuk gondoltam a nyálcserénél, mivel az ő privilégiumuk.
"kacsa0707ma, 12:12
Miért nem osztották ki az Opera előtt ételért sorban álló tolongó hajléktalanoknak
(több százezres?? tömeg biztosan azért várt).
Vagy egy másik hozzászóló véleménye a témához:
másvirágma, 12:56
Erich Honecker csókja mellett Kádár János eltörpül .
De a gyakorlás az utódokra kellő hatásfokon működik .:-)
Csizmás Kond
Szerintem nem volt ingyenkaja, hanem aki megfizette az ehetett ihatott...csak ti összetévesztitek az ingyenvirslissörrel...
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Igaz, régen volt már, de jól emlékszem, hogy az ingyen virslisört a szakszervezet prezentálta május elsején reggelire.
VISZONT: a szakszervezet a dolgozók által befizetett tagdíjból gazdálkodott. 12 hónap alatt bőven kifizettem azt a virslit, amit megettem.
VISZONT: a sörömet nem kértem. Aztán meg mást sem.
a Pepita
A cikk utolsó mondata gyengébbek kedvéért : "A gálaest összesen 13 millió forintba került, a költségeket állami pénzből állták."
Dulcinea
Gusztustalan amit tesznek a kormánytagjai, aljas módon szembe köpik a népet, akikből élnek! olyanok mint az államadóság nyögjük, őket egy életen át.
almosd
-a kóstoló ember hiányzot a Király mellől,és azt hitte a diszes társulat hogy mérgezet az étel.:-)
Feraj49
Ez volt az "UTOLSÓ VACSORA" ! Krisztusnál "bejött" !
Csizmás Kond
@Kutyafüle: Naszia...sok sört nem is tanácsos inni...sokat kell pisilni tőle...:)
Csizmás Kond
@Pepita13: Az erősebbek kedvéért...a villany, a zenész, a fűtés, a díszítés na meg az mindenekutánni- előtti takarítást azért ugye ki illik fizetni ?
silber13
@Csizmás Kond : a kaját, piát ki tetszett felejteni, pedig az a kettő a nagy tétel! Egyébként a zenekar, a karmester, a fellépők "saját anyag", a magánénekesek kivételével onnan kapják a fizetésüket.Na hozott anyag pl.: a virág. Az étel, italért a meghívottaknak egy árva buznyákot nem kellett fizetni! Jól is néztünk volna ki!!! Ami meg az energiákat illeti, ha nem lett volna ez az öntömjénező rendezvény, lrtt volna helyette rendes, "szimpla" előadás, ahol szintén használnak energiát, könnyen lehet, jóval többet!
Csizmás Kond
@silber13: Szerintem minden fellépést az fizet aki azt nézi vagy kéri, így van ez mindenütt.
A büfé szerintem nem ingyenes...na de még sose jártam az operában, ezért gondolom ha te jártasabb vagy jobban tudod...:)
gabrella
Ha nem állami kasszából ment a 13 millió akkor semmi gond. Úgy ünnepelnek ahogy akarnak.
DE ha igen: akkor menjenek a pi----ba! Nem értem a Fidesztől miért nem cáfolják ha a hír nem igaz?
feketeözvegy
@Csizmás Kond: a büfé zárva volt, csak az ünnepségre megrendelt kaja, pia volt ott...
a Pepita
@gabrella: Az Állam Fizette A Bulit. Melyik része nem világos?
feketeözvegy
Az Operaház vezetése nem sokkal később megdöbbenését fejezte ki. Mint tájékoztattak, "réz korlátgömbök soha nem voltak, kristály hamutartók pedig 1999 óta – amióta az Operaház egész területén tilos a dohányzás – nincsenek az intézményben. Ami a vendégek állítólagos rendezetlen étel-ital fogyasztását illeti, ennek még az előfeltétele sem volt adott, a rendezvény alatt ugyanis a büfék nem üzemeltek."
propeller.hu/itthon/2215956-nem-lopott-senki-hamutartokat-az
silber13
@Csizmás Kond: Minden bántás, vagy sértés szándéka nélkül írtam a fenrebbieket. Jelen esetben a kormány volt a megrendelő a cehhet tehát ő állja. Ugaz, a büfé nem ingyenes, MÁSKOR! De nem egy állami hepajon! Egyébként ne búsulj, hogy nem jártál az Operaházban, remélem lesz rá alkalmad! Sok színház csinál néha nyílt napot, ahol az érdeklődőknek bemutatják szinte az egész épületet, a zsinórpadlástól kezdve a forgószinpadig, a díszlet raktártól a világosító szekcióig. Igazad van, megfordultam jónéhány szinházban, talál ezért konyítok egy kicsit hozzá.
gabrella
@Pepita13: Ha az állam fizette akkor a hsz-em középső része van érvényben.
silber13
@gabrella : gabrella kedves! Való igaz, az állam fizette, DE: szerintem " meg kellett vegye a házat." Tudod egy teljesen megtöltött nézőtér számított összbevételét, mert ez a zárt rendezvény a színháznak bevétel kiesés. Meg kellett vegye a kaját-piát. a röbbi szerintem az Operaház rendes költsége, ami a színházat terheli. Meggyőződésem, az Opera nem járt rosszul.
a Pepita
@gabrella: Így igaz. Úgy ünnepelik magukat, ahogy akarják. Egészen addig, míg hagyjuk...
csikknorisz
"megeszik ezt a túrót a fínom pesti úrinépek" Vagy mégse.
Kutyafüle
@Csizmás Kond: 15.35-re Szerbusz komám Bajszos! Én nem azért nem iszom sört, amiért te írtad, hanam azért, mert a sörben élesztő van, ami tudott dolog hogy keleszt.
MInt a kenyeret.Aztán lehet, hogy kidagadok tőle.
marlin2
Nem mindegy, hogy kárba ment, vagy pocsékba??
A számlát meg fizeti a nép!! Mert: "Csak a Fidesz!!"
silber13
@gabrella: maximálisan támogatom a javaslatodat!
Disznópofa
@qxy: Régóta vagy már itt, sokx olvastam a hozzász. egészen sokat fejlődtél az első időkhöz képest, már átlátod a helyzetet és ennek igazán örülök. Kintről szebbnek látszik minden, belülről mi itt élők tudjuk, hogy látszat a szép mosoly és a villogó műfogsor, amivel elakarnak kápráztatni minket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.