Bár 1,3 millió fontot (csaknem félmilliárd forintot) nyert lottón, tovább dolgozik két állásban is egy 19 éves brit nő.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wadnarancs
19 évesen még nem nő

Szerintem ebből a lányból még lesz valaki...
Nem fog elkényelmesedni és miután elmegy a pénze rimánkodni ,hogy milyen büdös a munka...

Így tovább! Senkit sem szabadna hagyni elkóborolni. Irreálisan nagy vagyonokat nyernek egyesek. Én azt vallom ,hogy az ideális lottónyeremény a nyertes összes vagytonának a 4-5x öse ,hogy tudja kezelni..

Valljuk be a vagyonunk 5x ösével már mindannyian boldogan eléldegélnénk és tudjuk milyen nehéz munka összehozni így nem herdálná el senki butaságokra..
Kutyafüle
@wadnarancs: Van néhány buktatója annak amit elgondoltál. Minél magasabb a játék nyremény összege, annál több lottó szelvény fogy, tehát az állam még többet bezsebel.
Az államnak nem érdeke csökkenteni a nyereményalapot.
Akinek semmilye sincsen, annak az ötszöröse is semmi.
Szerinted mindenki bevallja a valódi értékű vagyonát? Ha sokat vall be, rászáll az apeh. Ha keveset vall be, akkor kevés a lottó nyeremény. Akit egyszer megcsap a pénz szele...annak határ a csillagos ég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.