Szeretnél egy négylábú társat, de még nem tudod pontosan, hogy melyik fajta illik is hozzád a leginkább? Ne csak a nagysága vagy az ára alapján dönts, inkább...

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dulcinea
Az én szobacirkálóm egy Yorkshire Terrier! Kicsi kis szőrgombóc, de borzasztó vidám játékos kutya:)) A minap a fene nagy viháncolásában szétszedte a kesztyűmet! Meg is fenyegettem még egy ilyen húzás és ölben viszem ki ugatni:)))
verőce21
@Dulcinea: Nekem egy tacskóm volt utoljára, rendkívül intelligens, értelmes, zajos kiskutya volt. Én Grófnő-nek neveztem, mert olyan elegánsan tudott megjelenni szétgörbülő lábaival, darvasiváni eleganciával járt-kelt. Az egyik szeme néha becsipásodott, az állatkórházban írattam fel szemcseppeket és félévente néhányszor kezelni kellett, akkor elmúlt. Már pontosan tudta, hogy a”kezelésekkor” hogyan kell feküdni a teraszon, még a lábát is megemelte, hogy jobban hasson.
Az udvar nálunk kolbásszal van „aláaknázva”, mert amit kapott sohasem ette meg, elrohant vele egy zugba elásni. (Azt, hogy valamikor megette-e sohasem tudok róla)
verőce21
@Kecske Béla: Egyébként mennyire igaz, hogy a kutya választ gazdát. A hátsó utca felől nyitva felejtettem egyszer a garázskaput, vagy két napig lebegtette a szél amíg újra arra jártam. Megijedtem, hogy kiraboltak, de nem hiányzott semmi. Hanem észrevettem, hogy betettek egy rossz biciklit.(Soha nem jöttek érte, pedig szépen felújítottam, még újra is küllőztem.) És ez a kis kutya reszketett még ott a satupad alatt.
Dulcinea
@verőce21: Amint írtam veszettül játékos a kutyusom! De, ugyanakkor borzasztóan okos is:)) Ami tudod miben nyilvánul meg? Azon kívül, hogyha szükséglet gyötri akkor szalad az ajtóhoz és ugatásba kezd, ezzel is jelezve, hogy kiszeretne menni.
Tudod hozzánk bárki bejöhet az ajtón, akár idegen is, mert beengedi, de kilépés már ugyancsak bizonytalan! Mert ott strázsál az ajtóban és az engedélyem nélkül senki nem távozhat:))( Persze kivétel a családtagok) Az ajtóban szokott veszett csaholásba kezdeni, és bár apró termetű, de képes nekiugrani bárkinek, és gyanítom meg is kóstolná ha engedném:))
verőce21
Olvastam valahol, hogy embert kutyájáról...
Dulcinea
@verőce21: Köszönöm szépen instálom! Amiért ilyen lehetetlen véleménnyel van rólam kegyelmed! De, ez is egy vélemény.
verőce21
@Dulcinea: Ne viccelj velem, csupa jót következtet rólad. Pontosan ilyennek ismerlek.

ezoterikus.hu/hir.php?id=13225

"Egy yorki gazdiról biztosan elmondható, hogy nemcsak kutyájára, de önmagára is kellőképpen odafigyel. Igényes, figyel az apró részletekre, bár néha megtörténik, hogy túlzásokba esik. Független jellem, aki ritkán kötelezi el magát. Rendet próbál tartani maga körül, már fiatalon igyekszik valamilyen rendszertervet létrehozni, amely alapján az egész életet képes leélni. Megjelenése, haja, ruházata makulátlan. Környezete ezt el is ismeri, Általában köztiszteletnek örvend, adnak a véleményére."
Dulcinea
@verőce21: Jaj instálom, én meg már azt hittem, hogy kegyelmed azt hiszi, hogy veszettül harapós vagyok:))) Á.. de nem, a világért sem harapnám meg kegyelmedet:))
qxy
Nekem olyan kutyám volt hogy senkit nem engedett be az ajtón még engemet sem.Hogy miért??? Mert nem volt kulcsa!! Amúgy tényleg volt nem is egy de most már nem kell mert annyira tudom sajnálni amikor ki leheli a lelkét . Olyan szemekkel néz hogy még egyszer nem is tudnám elviselni. Ezért nincs kutyám.Német juhászom volt meg tibeti terrier.A Német juhász Még az átkosban. Most már el merem mondani Marha bélszint evett heti 6 kilót.Jól ment? Nem igazán de sok pálinkám volt és akiknek a pálinka kellet pénzt nem tudtak adni hát hozták a bélszint.A kutyám meg imádta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.