Szeretnél egy négylábú társat, de még nem tudod pontosan, hogy melyik fajta illik is hozzád a leginkább? Ne csak a nagysága vagy az ára alapján dönts, inkább...

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Olvastam valahol, hogy embert kutyájáról...
Dulcinea
@verőce21: Köszönöm szépen instálom! Amiért ilyen lehetetlen véleménnyel van rólam kegyelmed! De, ez is egy vélemény.
verőce21
@Dulcinea: Ne viccelj velem, csupa jót következtet rólad. Pontosan ilyennek ismerlek.

ezoterikus.hu/hir.php?id=13225

"Egy yorki gazdiról biztosan elmondható, hogy nemcsak kutyájára, de önmagára is kellőképpen odafigyel. Igényes, figyel az apró részletekre, bár néha megtörténik, hogy túlzásokba esik. Független jellem, aki ritkán kötelezi el magát. Rendet próbál tartani maga körül, már fiatalon igyekszik valamilyen rendszertervet létrehozni, amely alapján az egész életet képes leélni. Megjelenése, haja, ruházata makulátlan. Környezete ezt el is ismeri, Általában köztiszteletnek örvend, adnak a véleményére."
Dulcinea
@verőce21: Jaj instálom, én meg már azt hittem, hogy kegyelmed azt hiszi, hogy veszettül harapós vagyok:))) Á.. de nem, a világért sem harapnám meg kegyelmedet:))
qxy
Nekem olyan kutyám volt hogy senkit nem engedett be az ajtón még engemet sem.Hogy miért??? Mert nem volt kulcsa!! Amúgy tényleg volt nem is egy de most már nem kell mert annyira tudom sajnálni amikor ki leheli a lelkét . Olyan szemekkel néz hogy még egyszer nem is tudnám elviselni. Ezért nincs kutyám.Német juhászom volt meg tibeti terrier.A Német juhász Még az átkosban. Most már el merem mondani Marha bélszint evett heti 6 kilót.Jól ment? Nem igazán de sok pálinkám volt és akiknek a pálinka kellet pénzt nem tudtak adni hát hozták a bélszint.A kutyám meg imádta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.