Az anyakönyvben Karácson Tamás szerepel, de mindenki Fluor néven ismeri a Mizu című sláger megalkotóját. Fluor Tomi művészneve kezdetben Fluorid volt, aztán pedig Fluor Filigran lett. A gyakran nevet változtató rapper vezetéknevével sincs megelégedve, ha találna egy számára tetsző nevet, akkor azon nyomban lecserélné az eredetit.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Legyen Vujity. Mivel ennek se rohad le a fejéről a sapka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kecske Béla
@Dulcinea: Legyen inkább Gáspár, ha már előadóművész. Vagy Benkő, ha már alkoholista. Valamelyik hasonló kvalitásokkal bíró öreg kretén a nevére vehetné.
silber13
Maradj meg a réginél, csak kicsit bővítsd ki! Legyen mondjuk politetraFLUORetilén Tomi! Ez sokkal elegánsabb, olyan nemesi csengése !! Talán csak azzal lesz baj, hogy meg kellene tanulni, és autogramnak is hosszú! Bár, ha rövidíted, a monogramod TT lesz, rövid neved pedig Teflon Tomi!! :-))))))))))
Dulcinea
@Kecske Béla: Ahogy gondolod, már csak a fent említett két szerencsétlent kéne megkérdezni, hogy mit szólnak, a gyámsághoz!:))
Kecske Béla
@Dulcinea: Az egyiknek épp rohama van a másik meg borgőzben fetreng ilyentájt...
Dulcinea
@Kecske Béla: Akkor most beszámíthatatlanok?! Akkor legyen a neve, reggel tomi, este timi!:))
csikknorisz
Legyen Vujity. Mivel ennek se rohad le a fejéről a sapka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.