Ismét szanatóriumba került Gáspár Győző. A showman saját felelősségére hétfőn elhagyta a kórházat, ugyanakkor úgy érzi, a gyógyszerek felemésztik a szervezetét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Javasolnám, gyógykezelésként a média szereplés teljes eltiltását! Valamint a zártosztályon való élethosszig tartó kezelést!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Újabb bírósági tárgyalása lesz? Olyankor szokott lerobbanni a kiskondás.
Feraj49
G.Gy.-ről .olyan sok hír van nem győzik leadni a médiák,Ebből ez emberből sohasem fogyunk ki.Lemernék fogadni a gyerekek és a fiatalok is jobban ismerik mint a magyar irodalmi műveket,esetleg a történelmet 1949-ig./mert utána csak a történelem "kiforgatása" ment/Ezen nőnek fel,ezt látják,hallják,olvassák.Csodálkozunk,hogy 20 év múlva már nem lesz aki dolgozzék,mikor a "sumákság " jobban fizet.
Dulcinea
@Feraj49: Lehet, hogy ez a cél! Szándékosan elhülyíteni az utánunk jövő nemzedéket, hisz a hülyéket meglehet vezetni, mert nem kérdeznek, és nem értenek, mert nincs saját gondolatuk!
glycerin
Jó a hülyéknek,mert nem tudják,hogy hülyék.
Feraj49
@glycerin: Ha mi sem tudjuk róluk , akkor szavazhatnak?!!!
yazo64
Ha jól emléxem nyáron lesz a következő tárgyalás az adócsalási ügyben...
Edzésben tartja magát a premierre:P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.