Két hónapos kisfia nem változtatta meg Majka életét, szerinte az emberek túllihegik az apaság kérdését. Úgy gondolja, ráér nyugdíjas korában ücsörögni az asszony szoknyája mellett.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Aha, alakulnak már! Még egy kis idő, és érzékenyen tüzet okádva int búcsút egymásnak az álompár!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
Kivagyi, suttyó, proletár. Bárhol, bármikor, bármennyiért képes megalkudni és eladni akár a legszentebbet is. Sajnos ismerem ezt a fajtát, veszélyesebb minden másnál. A nemzet, bocsánat lakosság elemi tragédiája ebben az országban hogy egy ilyen ember népszerű lehet. Szégyellem magam helyettük is.
Kutyafüle
Lehet, hogy álcázza magát, és éjjeli őr egy szupermarketben. Vagy hómunkás. Vagy rakodómunkás.:)))
Levendula
Amíg ilyen - csak 8 általánost végzett - ürgék akarják osztani az észt, addig nem lesz érdemi változás semmilyen téren...
sokanvagyunk
@Dulcinea: Talán nem komálja az anyatejet...
vukkocska
éjjel alszunk, nem? Ő pedig dolgozik, pókerezik, abból csinál pénzt a családnak. Nincs ebben semmi rossz. Egyébként meg ki nem állhatom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.