Életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtotta a Pécsi Törvényszék első fokon a 2009-es egyetemi lövöldözés vádlottját. Gere Ákos legkorábban 30 év múlva kerülhet feltételesen szabadlábra, emellett 2,5 millió forintos bűnügyi költséget is meg kell fizetnie.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
A harminc év alatt lesz ideje azt is megbánni, hogy nem lőtte főbe önmagát.
Január
Mielőtt lövöldözött kellett volna gondolkodnia, kicsit. Mostmár késő bánat, az elvett életet nem tudja pótolni. Aztán még szerencséje is van, hogy nincs halálbüntetés.
Most majd gondolkodik lesz rá ideje.
csikknorisz
"vérrontást" ? Most akkor fajtalankodott, vagy lövöldözött?
Egyébként szvsz. (bár tudom, hogy ez ellenkezik a faszomtudja milyen körök gyilkospátyolgatásával), nem az elmeállapotot kéne vizsgálni, hanem a tettet. Gyilkos? Az. Pont. Kit érdekel, mi miatt gyilkolt, mi fordult meg éppen a kis buksijában? Gyilkolt, különösebb ok nélkül. Nem önvédelemből, nem mást akar megvédeni, csak úgy. Kevés az a 30 év.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.