A romák a magyar médiában általában fényes nappal dologtalanul álldogálnak csoportba verődve.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
"A romák a magyar médiában általában fényes nappal dologtalanul álldogálnak csoportba verődve."
Örüljenek hogy nem éjszakai képeket közölnek róluk amikor éppen akcióban vannak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
A cigányok nagy "lókötők" hírében állnak, annyira nem válogatósak, úgy vannak vele, ha ló nincs, a szamár is jó...amúgy meg a TV-s játékokból is sokat tanúltak, példaként említeném :egy, aki mindent visz!
keresztapa
A média felismerte az igaz történetek leírásának szükségét.
darwin
@siretn: Stimmel, csak hogy jön ez ide?
yazo64
"Ugyanakkor hiányoznak azok az anyagok, amelyek azt mutatnák be, hogy a cigányok tevékenyen részt vesznek az életük jobbra fordításában."
Naná hogy hiányoznak ilyen anyagok, lenne ilyen? {tisztelet az igen csekély kivételnek}
Ha meg vannak ilyen esetek, miért kellene mutogatni? Természetesnek kell lenni hogy mindenkinek vannak kötelezettségei, nem csak jogai...
másvirág
@bubu1 : Rossz linket tettél be "véletlenűl" ! Ha alaposabban szeműgyre veszed akkor észre veszed ,hogy a "Balaton-i Békemenet" nyári előzeteséböl látunk részleteket .
Élen a "Cigányvajdával" látható, a téli menetelésen más halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt csak a "béketábor" 2/3-a vonult fel . Az 1/3 a Klub rádiót halgatta !
Igen sűrű programja volt az ország népének . Nem is tudom rajtam kivűl volt e otthon valaki "háziörizetben " ? :-))
taglo
Minap a barátomhoz ,kellett mennem ,aki egy cigány telepen lakik ,,ö magyar paraszt,,-figyelmeztetett ,hogy -x-y-útcákba ne menjek, mert megvernek !!???Miután odaértem ,azonnal kinyitotta a kaput ,hogy álljak be !??,Mikor elmentem ,felajánlotta ,hogy elkisér a saját kocsijával a következő utcáig !???Miért ,,,??? Mert beléd rongyolnak ZSIGULIVAL -a kissrácok ,és ha nem adsz pénzt,akkor is megvernek !,,,??Hát milyen országba éllünk ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.