Gáspár Győző mindent megtett, hogy rendbe jöjjenek megtépázott idegei. Igyekezett betartani orvosai utasításait is, de úgy érzi, 12 év szórakoztatás ellenére is ellenségként kezelik őt idehaza. Ezért döntött: felszámolja magyarországi életét, és családostól Franciaországba költözik, hogy ott kezdjen új életet.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Már megint ( sokadjára ) hazudozol Gáspár Győző! Te akarsz családostól a Franciákhoz költözni? Te, aki magyarul sem tudsz normálisan, nem hogy idegen nyelven? Te aki világ életében ördögi praktikumnak vélted a munkát? Te, aki legfeljebb Bea kiárusításával tudnál némi aprópénzre szert tenni? Ott kint dolgozni kell ám! Érted? DOL - GOZ - NI! Ha egyáltalán fel tudod fogni azzal a csökött agyaddal a szó értelmét! De te ettől a művelettől irtózol, miként Lucifer a szentelt víztől! Ripacskodásra ott nem vevők, márpedig te még ahhoz sem értesz! Maradjunk annyiban, hogy megint egy nagyot hazudtál! De, a felszínen maradáshoz ez már nagyon kevés! Még itthon is! Szánalmas vagy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libero
Kifizeti a kötelességeit, leüli a jogos járandóságait.

Aztán a 247 éves csontvázát vigyék abba az országba, ahol múzeumban mutogatják az országában a jogi felelősöket hülyévé tevőket... Ha lehet, csokorban a jogi doktorokkal, és a jogszabályok betartatásért (esetleg lefizetett...) felelősökkel.

Amúgy, hogy lehet az, hogy naponta milliós példányszámú napilap foglakozik részletesen egy adócsaló mindennapjainak tetteivel, mintegy fricskát nyújtva a törvénytisztelő emberek orra alá?

Jól van ez így, jogtúdorok?
barbarfiver
remélem ez a hír végre igaz!!! Viszlát semmittevő!!! Vidd a vérrokonaidat is innen,tudod ez egy ilyen ország,ahol dolgozni kell,és még akkor is nehéz megélni ha kihajtod a beleidet!! Rólad ez nem mondható el,ugyhogy húzás innen!!!
qwertt
Remélem a Holdra megy!

Nem kell, hogy kifizesse a tartozását, csak vigye a színesfém orientált, bűnöző, munkakerülő, antiszociális fajtája minden tagját magával!!!
izaóra2
Mi is nehezen viseltük a 12 év "szórakoztatást". Nekünk is elég belőle, meg a sok idióta, felpumpált, műveletlen celebből, akik a sok gyatraságukból -hála a népbutító műsoroknak, - még meg is élnek. Rázzák a rongyot,pedig jobb lenne ha elbujdokolnának.
Inkább ők, mint a többség.
overdose1
Jó messzire vigye a fajtáját is (egészet)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.