Egy 6 hónapos kislányt keres a lengyel rendőrség. A kis Magdát kedden koraeste rabolták el ismeretlenek, miután leütötték az anyját az utcán.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na Kedves látók és Mágusok. Aki tud és nem csak u gatya a szakmát. Lehet keresni. Itt a lehetőség hogy híres legyen. Ingákat pálcákat kártyákat elő venni harmadik szemet kinyitni. tessék keresni.
Levendula
@qxy: Ezek csak pénzt tudnak kicsalni az emberektől.
Még hogy egy eltűnt személyt megtalálni? Vicc...
qxy
@Levendula: Igen. Ilyenkor látszik hogy ha tényleg tud akkor lehet bizonyítani.és ebből látszik hogy kamu. na de tényleg vannak igazából ilyenek akik tudnak is csinálni valamit. Egy példa. Farkas Helga. emlékszel biztos. Aki meg találta volna a mágia segítségével.Ki hinné el neki hogy ott van el temetve ahol már a rendőrség egyszer fel durta az egész környéket. De azért nem találták mert utána tették oda.Nehogy már egy jöttment mondja meg hol van amikor ezek egyetemre jártak azért amit tudnak??? Vagyis. Érdemes vagy megéri megtalálni- - valamit is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.