Az orosz kormányfő szerint meg kell állítani az orosz népesség rohamos fogyását, és mi lenne erre megfelelőbb eszköz mint a sok szex?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Nem értem,hogy vezetők miért szólítják szaporodásra a népüket, mikor nem tudják biztosítani nekik a munkahelyeket,megélhetést és tudják,hogy a gyerekek nagy része a szegénységre születik?!
másvirág
Magyarországot 50 évig szexualizálta! Ideje a saját népét b@xtatni .
másvirág
@gabrella: Ha nem születnek gyermekek ,kik temetik el az öregeket ?
darwin
@másvirág: A halottaknak már teljesen mindegy.
@gabrella: Egyetértek.Soha nem értettem meg,hogy miért jönnek azzal,hogy ha nem születik elég gyerek,nem lesz aki eltartsa az öregeket. Miért nem lehet a mostani munkaképeseknek munkát adni,hogy felhalmozzák a nyugdíjalapjukat.Vagy egy másik hülye ötlet:Ha van elég munka,van jólét,akkor a nép szó nélkül szaporodik, mert érzi , hogy életképesek lesznek az utódok,lesz mit enni.Ki az a hülye aki munkanélküliként szaporodni fog ? Hát a cigány.De ez egy másik történet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.