Egy potenciális adócsaló - legalábbis az olasz állam szerintFaramuci helyzetbe kerültek az olasz sport-, luxus-, és minden más drága autók tulajdonosai: abban az országban, ahol a legizgalmasabb poszterautók készülnek és ott, ahol ahol igazán idilli környezetben használhatják őket, most a legtöbben megszabadulnának tőlük, esetleg csak egy időre leponyváznák a garázsukban. Az ok prózai: a rendőrség és az adóhatóság ugyanis konstans razziákkal vadászik olyanok után kutatva, akik nem adózott pénzből vették Ferrarijukat. Az egész ügy úgy fura, ahogy van. Kezdjük ott, hogy az olasz állam sem véletlenül került csődközeli helyzetbe, rejtélyes okból kifolyólag pedig az alvilággal sem sikerül eredményesen megküzdeniük úgy száz éve. Folytassuk ott, hogy a razzia a hagyományos menet közben megállítós fajta, ami azért béna, mert minden drága autóval járót potenciális adócsalónak néz. Legutóbb a milánói Corso Comónál állítottak meg mintegy 350 nagyértékű autót, de Rómában, Portofinóban, Firenzében és a Cortina d’Ampezzo síparadicsom környékén is rendszeresek a razziák. Egy 43 éves Ragne Rover tulajdonost csak idén eddig háromszor állítottak meg azért, hogy igazolja, megengedheti magának a 100 ezer eurós autó luxusát.[...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Nálunk is ellenőrizhetnének pár tizensok milliós meseautót. De a szerenádozók fontosabbak a NAV-nak.
darwin
Nálunk meg azért lenne rossz Ferrarival járni,mert a mi útjainkon, 20 méteren belül felfeküdne a kis drága ,egy kátyúban.
kkalman
@darwin: És ha megfeküdne egy kátyúban, akkor a NAV is könnyebben el tudná kapni a gazdáját egy kis ellenőrzésre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.