BUDAPEST – Hunka Dominik (†3) mulasztások sora és a felelőtlenség miatt halt meg 2010. november 19-én a Cseppkő utcai gyermekotthonban. Azóta ellenőrzik a baleseti veszélyforrásokat a fővárosi nevelőotthonokban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nincs az a körülmény, amiért gondozásba adnám a gyerekeimet! A szülők hibája, az egész történés mert nem vigyáztak a gyerekükre! Nem az állammal kell felneveltetni a gyereket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Te lyó égg!valakki főrördeete a prófilomt! SEGÍCSÉG! :))))
palika
@Don Marcus Hibiscus: Hoppá, ez megint visszaesett! Pillanatra kihagyott a srác!:-))
Don Marcus Hibiscus
:))))) Rám vót lyőve a ötpercc.

Amúgy lehet,hogy megtérek. :)
Kutyafüle
@Don Marcus Hibiscus:12.50 Add Uramisten!
ila51
@Kutyafüle: Ugye tudod , hogy nagy kvíz kedvelő vagyok ? ...most akkor mi lesz velem ?
szépike55
Engem arra tanítottak a szüleim, hogy előbb ólat, azután malacot. Másként fogalmazva: előbb lakást, azután gyereket. Most abból a pénzből akarnak jól élni, amit az intézettől elvesznek, hogy a sok szerencsétlen eldobott gyereknek ne tudjanak pl új, stabil bútorokat venni. Még rosszabb anyagi helyzetbe kerüljön az intézet. Undorító ahogy pózolnak a halott gyerek fényképével. Életében kellett volna rá vigyázni!
Aki nem tudott a saját gyerekére vigyázni,és intézetbe adta, elvárja az intézettől, hogy egy gondozó 20 gyereknek fogja állandóan a kezét. Ez lehetetlen. Ezt otthon sem tudja megtenni senki, még akkor sem, ha csak egy gyereke van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.