Abel Ferrara (Mocskos zsaru, Mária Magdolna) nem óriási büdzsével és számítógépes trükkökkel, hanem New York egyik bohém negyedének egyik lakásába befészkelve dolgozta fel a világvége témáját. A velencei filmfesztiválon bemutatott 4:44 Last Day on Earth című filmjében a tudósok kijelentik, hogy egy adott napon hajnali 4:44-kor eljön a világvége, mi pedig azt nézzük végig, hogyan tölti utolsó napját - sok szeretkezéssel és tévénézéssel - egy művészpár, akiket Willem Dafoe és Shanyn Leigh (utóbbi kisebb szerepeket játszott Ferrara több filmjében, köztük a Mária Magdolná-ban és a Go Go Tales-ben is) alakítanak. A kritikusok Velencében nem dicsérték halálra a filmet, de úgy tűnik, legalább a hangulata erős.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=NqZQlGFqD8QrtRr3

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Már megint? Mostanság mintha túl sűrűn jönne ez a világvége!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Sok szeretkezéssel... hát nem tudom
ha tényleg itt lenne a világvége találna e partnert magának
Mária Magdolna... szerintem mindenkinek tele lenne a gatya :)
Dulcinea
@palika: Dehogynem:) Én már most gőzerővel ezt teszem:)) veled vagy nélküled...
palika
@Dulcinea: Ez a válasz nem teljesen győzött meg!:-))
silber13
Tess' mondani! Oszt feltámadás is lesz? Mert, ha igen, hidegen hagy! Hiszen mekkora rolongás lesz! Majd a sok feltámadott nagy része valamilyen kiárúsításra gondol, a sok hülye katona meg azt hiszi, ez parancs: "fel! Támadunk" Azért a Teremtő még meggondolhatná ezt az egészet, mert, ha beindul, itt nincs vészfék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.