A Save the Children non-profit szervezet felmérése szerint évente 2,5 millió kisgyermek hal meg a nem kielégítő táplálkozás eredményeként. Ez az jelenti, hogy óránként 300 öt év alatti gyermek veszíti életét alultápláltságból eredő egészségügyi problémák miatt.

Forrás: noiteazo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@Zsoel: Nem egyszerűen csak az élelemre gondoltam meg a gyógyszerre. A felvilágosítás az egyik legfontosabb dolog lenne, ehhez viszont rengeteg pénz kellene ! Még az is lehet, hogy pénz is van csak nem jut el a ahová szánták. Ezt az összetett problémát egy összehangolt világméretű "támadással" lehetne legalább egy kicsit orvosolni. ...ám mindenhol előfordulhat a vörös iszap-szindróma, amikor a felajánlott összeg nem a károsultak kapják...
almosd
@Zsoel: @Disznópofa: mind a kettőtöknek igaza van ,jelenleg Afrikában van a legnagyobb szaporulat,a másik az embernek hiába van esze hogy gondolkozzon ahol a legalacsonyabb az iskolai végzettség vagy egyáltalán nincs ott nagyobb a szaporulat,ja és egy tanulmányban ,ahol sok és gyakori a segély osztás.
Levendula
"2050-es előrejelzés: Afrika lakosainak száma 2 milliárd lesz..."
Feraj49
@Zsoel: 14,07-re:igazság van abban amit leírsz,de meglátásom szerint @almosd: -nál van a probléma főkulcsa,az iskolázatlanság,az elmaradottság, vallási problémák/ nem használ óvszert,nálunk is hányan mondják "zokniban nem mosunk lábat"! /Pedig itt "tanult " emberek vannak!Nem kell messze menni nálunk Mo.-on kiknek van a legtöbb gyereke,akik el sem tudnák tartani őket,de gyereket gyártani az megy.
Csizmás Kond
Az egésznek az egyszerű oka a civilizáció. Az aki egy sárkunyhóba közösen éli minden pillanatát ott nem is lesz másképp...és ahogy látszik ne is nagyon törik magukat.
Rézangyal
Nem Isten osztotta el egyenetlenül és igazságtalanul a javakat! Mindenről csakis az emberiség tehet! A kapzsiság, szűk látókörűség, a gonoszság, tudatlanság, lustaság, harácsolás, gőg, közöny és hosszan lehetne sorolni a csodás, csakis emberre jellemző tulajdonságokat! Egy ilyen példát mutassatok nekem az állatvilágban! Filmsztárok, jótékonykodás? Ugyan már...néhány koton meg illetéktelen kezekben landoló segély? Vicc. Sokkal nagyszabásúbb gondolkodás, előrelátás, mások szenvedésének intuitiv megértése kellene. Globális, a Föld teljes egészére kiterjedő születés szabályozás, gazdálkodás kellene. Megoldani Afrika öntözését, hogy ők is dolgozhassanak. Befejezni a rabló gazdálkodásokat, kiegyensúlyozott termelés az egész Földön és a legnépesebb országai népszaporulatának korlátozása humánus módszerekkel. Ez lenne járható út.
De, mivel a Mohó Sapiensre nem a humánum jellemző, hanem a legfelül felsorolt tulajdonságok, ezért a megoldás a biológiai fegyverek bevetése lesz, legnagyobb valószínűséggel. A kísérletek máris folynak, de még nem sikerült kikísérletezni a szelektiv (influenza) vírust, amely csak a négereket, sárgákat, feketéket és barnákat irtja ki. A vírus egyenlőre humánusabb az embernél, mert nem válogat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.