A férfit a cipője, órája, a nőt az általános megjelenése, vagyis az összkép alapján ítélik meg. Amikor állásinterjúra, vagy családi összejövetelre megy az ember lánya, nem árt, ha tisztában van a sikkes külső 10 alappillérével, vagy jobb esetben az összessel, de mi csak tízet emelünk ki ezek közül. Sokszor olvasható, hogy az elegancia nem pénz kérdése. Sajnos de, ha a klasszikus, drága eleganciára gondolunk. Arra a ruhatárra, amit nem engedhet meg magának mindenki, és amiből másolatot hordani vérgagyi.

Forrás: naplapok.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lilaliba
Tele vannak a kínai táskaárusok guccival, meg vuittonnal.
verőce21
A négy jó tanács pluszban többet ér, mint a megelőző tíz. Bár én két színt tudtam mindig.

(Nekem 36 pár cipőm van - valamelyik nap számoltam meg -, mégsincs soha egy, amiben elinduljak. Én tudom, hogy legtöbb nő a 200 párral van így.) :)
Angelika
@verőce21: brit okosok szerint 3 szín. Mondjuk a bézs-barna mellé rakhat az ember feketét, olívát, narancsot, tégla vöröset, szerintem ettől még nem papagáj, viszont nem is túl merev.
Meg fogom számolni a cipőimet. :) A házipapucs is beleszámít?
verőce21
@Angelika: Házipapucs nem számít bele. :) (Ezenkívül ha tudnád, még hány párat dobtam ki úgy a kukába, hogy egyszer sem volt a lábamon /a felpróbáláson kívül/. Ilyenkor a szomszéd elé húzom ki a kukát, nehogy becsengessenek a kukázók, hogy "toldjam meg" még 200 forinttal.) :) Mániákus cipővásárló vagyok.

Nem emlékszem már milyen "etikett" szerint olvastam a két színt, elég régen volt. De két színből elég nehéz is összehozni a „toilettet”. Viszont a kiegészítő színeid (narancs, téglavörös...) elég irritálóak manapság. :)
Angelika
@verőce21: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem volt szándékos.
verőce21
@Angelika: Hamarabb írsz, mint gondolkodol. :)
(beszéd?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.