Esztergályos Cecília és párja XVI. Benedek pápától kéri: bontsa fel a férfi első házasságát, mert amíg ez nem történik meg, addig nem tarthatják meg egyházi esküvőjüket.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
De jó dolga van Cilikének!70 éven túl " csak ennyi gondja van! /Nincsenek ízületi és egyéb időskori betegségei/ Múltkor még ennivalóra sem tellett,most esküvőre lesz pénz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@darwin: Na ezt elhiszem, mert nekem is van hasonló tapasztalatom a csuhásokkal.
sokanvagyunk
@overdose1: Jogos, félreértelmezhető volt a zárójeles mondatom. Művészi tehetségét, sokoldalúságát régóta elismerem. Gyermeket gondolom nem mostanra tervezett...
A bajom azzal van, hogy ha százezrek-milliók követik példáját, hogy "érvénytelenítse" az előző frigyet... Miért éppen most, és már a hatodiknál (!) jut eszébe egyházi esküvő? Ártatlansági bizonyítványt nem kér? Ennek a hülyeségnek a szaporodása lenne a gondom.
rzs
Jajjjj!!! Már senki nem normális ebben a világban???
Azt hallottam, hogy fehérben szeretne esküdni ez a lotyó!
Minek a felhajtás ha rémeket szeretne valaki látni akkor csak egy fotó a szőke bánya rémről. A koránál fogva már újra szűz az édi-bédi...
labos
mikorra bejut hozzá , csak az utolsó kenetet kaphatja meg max
Dulcinea
Mi a csuda leli mostanság a 70-es nőket!? Az egyik táncikálás közben összetöri magát, mert azt hiszi, hogy még mindig 20éves! A másik meg férjhez menésen töri a fejét, a pápa segedelmével! Valami járvány vagy vírus kóricál a levegőben? Vagy egyszerűen csak tavasz van!?:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.