Nincs finomabb étel egy igazi magyar marhagulyásnál. Neves szerb szakácsok szerint egyik nemzeti ételünk a világ legjobb étkeiről híres közép-európai térség legízletesebb ínyencsége.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Kutyafüle: Nagyon jól sikerült , még ebből is maradt hétfőre . Holnap atya főz , rántott szelet , rizi - bizi :))
ila51
@Kutyafüle: ...most hallom a napokban , hogy a szabolcsiak káposztás cvekedlivel eszik a kakaspörköltet. Azt már hallottam , amikor a kacsát kitömik vele , és egyben megsütik a sütőben :))
Kutyafüle
@ila51: Én is úgy vagyok, mint a Zsoel anyukája, azért szeretek pörit főzni, mert a maradékot lefagyaszthatom, aztán később felhasználom.
Nálunk a cicegét gánicának hívják. vagy vasi dödöllének.
ila51
@Kutyafüle: mi is ketten vagyunk , azért is jogos , hogy kb 2 kiló húst főzök pörinek , hamár főzöm majd három órát :))
Kutyafüle
@ila51: Hú ez valahogy nem jönne be nekem,kár lenne elrontani a jó kocsonyás kakaspörit az olajon dinsztelt káposztával.
Inkább a káposztasaláta. Az jobb. Én egyébként mindíg gyúrok tésztát, ritkán főzök ki boltit.
Kutyafüle
@ila51: Na akkor most megiszom a hársfa teámat aztán irány a fürdőszoba.Szia, jóéjszakát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.