VV Vera álmában sem gondolta volna, hogy egy valóságshow után állástalan maradhat. Ugyan nem szerette volna lábát a média területén megvetni, viszont azzal sem számolt, hogy egy haknija sem lesz. Az érzékeny lány egy hónap múlva már a hitelét sem tudja fizetni, így nem lát más megoldást, mint külföldre menekülni.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Az lenne az igazi szégyen ,ha a pornó elöl menekülne külföldre.
verőce21
Hogy jelentkezhetett ez a némber egy ilyen show-műsorba? Hiszen tudhatta a korábbiakból, hogy itt mindent előkotornak a múltjából.

(Mert nem szégyen az, ha valaki kurva. Csinálja, amíg "megy" a szekér, majd elköltözik egy másik országrészbe, jól néz ki, valaki ráfut és elveszi. Soha nem derül ki, ha nem akarja)
Feraj49
Minket is ba...gat az adóhivatal,de nincs hova menekülnünk ! Pedig most már az APEH is fizethetne nekünk.Nem vágyunk sztárgázsira elég lenne ha néhány évre elfelejtene!
Powika
Tán csak nem Dubai az úticél? :-DDD
taglo
Milyen ,,hakni,,-ra gondolt a ,,művésznő ?? A gyózike ,is szerette ,ha ,,müvész,,-urnak szólitják !Ez a magyar kultúra krémje ???Szomorú !!
adrenalink
@taglo:Leginkább a magyar kultúra réme!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.