Tévedtem. Azt hittem ugyanis, ha bejutok egy kínai konyhába, és ott a szakács főz, közben mondja is, hogy mit csinál, akkor majd tudni fogom, hogyan készül a csípős csirke. Wang Wei Qing, a sanghaji illetőségű szakács mint az őrült, forgatta a wokot, iszonyatos csukló kell hozzá, és közben mondta: kicsi só, kicsi cukor, víz, kicsi szójaszósz, aztán glutamát, kicsi zöldség.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.