Két szarvassal bukott le az orvvadász P. Márió, ezért gyilkolta meg az őt leleplező horgászt és sebesítette meg annak vadőr barátját. Közvetlen közelről, autója ajtajából nyitott tüzet rájuk.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hopppá
Rendőrség csak így tud házkutatást tartani? Szégyen!
qxy
Ha jó az ügyvéd, mert ami a híradóban volt azt mutatja jó, akkor nem igazán sokat fog űlni. Mert azt mondja az orv vadász ,vagy az ügyvéd sugalta ami biztos. Nem emlékszik a történtekre. majd jön az orvos szag értő akárkiés azt mondja. Amikor a tettét el követte nem volt beszámítható állapotba. Szerintem a parlament is így van. nem emléxenek és meg is úsznak mindent.
lbs
@qxy: Ha valóban az történt amit leírtak a sajtóban, akkor ezt a nyomorultat tényleges életfogytiglani fegyházra kell ítélni.
Akárilyen sztárügyvéd is fogja védeni, a tények makacs dolgok, a bíróságnak ennek alapján kell mehozni az ítéletet és lehetőleg minél gyorsabban.
qxy
@lbs: és a magyar törvény és a szabályok erre képesek. De ott a de. meg a pénz. az meg minden szabályt fel rug.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.