A családfő eljár sportolni, festi a haját, divatosan öltözködik, sőt még a szexuális élete is felpezsdült azóta, hogy sorscsapások sora érte. A zenész átértékelte az életét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Igen ez az egész országra tartozik,már-már közügy!Na menjetek pi...ába !/Ezt kihoztátok belőlem !!!Mondani Én is tudom,Guszti le vagy maradva.Én naponta és félóránként,már dolgozni sem járok ! /Persze nem igaz,de jól hangzik,na ezt írjátok meg !!!/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Fater59: Milyen igaz, már ami az emlékezést illeti!:))) Az idővel meg nem kell foglalkozni, addig amíg havi hétre futja, nincs baj:)) A szeretet és a megbecsülés, egy idő után hatalom mint bármi más!
Fater59
@Dulcinea: Valóban , egy kapcsolt alappillére - ahogy írtad -,a szeretet és a megbecsülés.( gyönyörű családunk , ehhez csak hozzá segít !)
Dulcinea
@Fater59: Na még szép, hogy így van!:) Ha ezt tartjuk szem előtt már nem is olyan borzasztó ha megritkulnak a hancúrozással töltött idők!:))
Kutyafüle
@Fater59: Azt hiszed a gusztinál másképpen van? Attól. hogy befestette a haját, a szerszám nem működik jobban.Margóka meg csak mosolyog, mert nékije nem szabad ellentmondani.
Ha normálisak lennének, ez a cikk meg sem jelent volna.
Fater59
@Kutyafüle: Tudod , mindegy mit , csak beszéljenek róluk ! : ))
glycerin
Egyformán kell fogadni az örömet, vagy a fájdalmat, dicséretet vagy a megaláztatást, mert tudom, hogy mindegyik mulandó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.