A rendszeres csokoládé fogyasztás segíthet megőrizni a karcsú vonalakat - derült ki egy új tanulmányból. Az Archives of Internal Medicine című folyóiratban közölt eredmények egy korábbi tanulmány adataira támaszkodnak, amely ezer ember bevonásával készült, és a résztvevők táplálkozási szokásait, kalóriabevitelét, és az elhízás mérésére szolgáló testtömeg index (BMI) értékét vizsgálta.

Forrás: naplapok.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
@Dulcinea: Doktorival ugyan nem szolgálhatok, de egy valódi, általam készített szakdolgozattal igen, ami az államvizsga feltétele volt. :)
varrólány
@dr. sokanvagyunk: Nem hiszem hogy meg tudnám fizetni, de majd megegyezünk! :-)
Dulcinea
@Dr. Doktor Rézangyal: Az is megteszi, professzor asszony!:)) Most megvagyok nyugodva, huu, de izgultam!:))
Rézangyal
@Dulcinea: Megnyugodhatsz :))) Éééééén, teljes életnagyságomban hónapokat gályáztam rajta, marha sokat melóztam vele. Bármikor kiállok és megvédem, ha kell.
Kutyafüle
@Dr. Doktor Rézangyal: Ez az én indokom is. Ráment a nyári szabadságom, az éjszakáim, és utána egy három hetes betegállomány idegkimerülés miatt. Ezért.
Dulcinea
@Dr. Doktor Rézangyal: Professzor Asszony! Mivel ilyen szépen megvédted a szakdolgozatod, most már fölterjesztelek Köztársasági Elnöknek a Plagi pali helyére!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.