Budapest - Megalázták és vérig sértették a világhírű operaénekest, Tokody Ilonát (58). A Blikk operaházi körökből megtudta: a Liszt- és Kossuth-díjas érdemes művésznek, az Opera örökös tagjának 36 év után felbontják a közalkalmazotti szerződését a Magyar Állami Operaházban.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ennyit a megbecsülésről! Az, azért nagyon érdekes, hogy, mostanság már szinte semmire nincs pénz! De, a politikusok fizetésére mindig van,pénz és jutalom osztogatás.
Furcsa módon azt még egyszer sem olvastam, hogy csökkentették volna a politikusok fizetését, vagy esetleg a létszámukat!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Ecce Homo: és még csak annyi, hogy Tokody és a "hasonszőrűek" mind okleveles plagizátorok, hiszen esténként, hangról hangra Verdit, Bartókot, Puccinit óbégatnak, pontosan a régi szerzők korabeli leírásai szerint! Na akkor most mi is van? :-))))))))))))
glycerin
Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel.
silber13
@glycerin: ne haragudj, de hülye szöveg, mert a szovjet filmekben csak lőnek, töltés az nuku, az USa háborús filmekben a szitává lőttek málnaszörpöt böfögnek, stb. Ámbár jó lenne, ha figyelnéd a mostani, modern színpadtechnikát! Rohadt sokat tanulnál némely vérpatronokról, markolatba visszacsúszó pengékről, stb.Érdekes világ ám a színpadtechnika, az alkalmazott trükkök sokasága!
silber13
@glycerin: ne hülyéskedj már! Te ezeket pontosan tudod... Gondolom én...
silber13
@glycerin: és még valamit! A színház az egyetlen olyan munkahely, ahol KÖTELEZŐ függesztett tonnányi teher alatt folyamatosan tartózkodni. Ezt a helyet színpadnak nevezik és a fejük felett lógó terek a zsinórpadláson vannak felfüggesztve.
A karmester ezzel szemben abszolute védve van, legfeljebb a koncertmester, vagy az üstdobos verhetné agyon, felmerülő zenei problémák miatt. De ezt csak úgy írtam Nekes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.