Győr — Új eljárást akarnak Marian Cozma (†26) gyilkosai. Legalábbis az első és másodrendű vádlottak védői eljárási hibákra hivatkozva az elsőfokú ítélet azonnali hatályon kívül helyezését kérte.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: Csillagom! Kicsit gyilkos hangulatban vagyok:)) Ezért kérlek teljesítsd a kívánságom! rendben kösd a lovak farkához, de a lovakat kéretik egymástól ellentétes irányban azonnali vágtára ösztökélni. Ha ezt teljesíted csillagom, akkor pillanatnyilag teljesíted vágyaim:))
silber13
@feketeözvegy: azért vigyázz egy kicsit! A kerékbetörés nehéz fizikai munka! Talán a vasszüzet ajánlanám! Beállítod a mókust, rácsapod az ajtót és kész! Mehetünk kávézni!
silber13
@Dulcinea: kérésed parancs! Viszont az alábbi anyagokat igényelném : 4 db. ereje teljében lévő ló, /kötelező állatorvosi vizsgálatot kéretik beszerezni/ 4 db. 5 méteres kötél, /szakítószilárdság megfelelőségét igazoló hivatalos irat szükségeltetik!/1 kg bogáncs, 4 mérő zab zabostarisznyával együtt, génmanipulált termék nem jöhet szóba/ 4 rocska friss víz. / vízminőség megfelelőségét igazoló tanúsítvány kötelező előírás! / Láthatod, ez sem olcsó dolog, és szerfelett bonyolult eljárás, de a végeredmény miatt megéri!
Dulcinea
@silber13: Csillagom, rendben van, kérésed teljesítve:) Az istállófiú mindenben a rendelkezésedre áll!:))
silber13
@Dulcinea: Na álljunk csak meg! Az istállófiú legális, bejelentett alkalmazott? Éa minden francot befizettetek utána, és bizt.technikai oktatást kapott? Mert a ló, ugyí veszélyes üzem!
Dulcinea
@silber13: Csillagom, Természetesen! Én semmiképp nem alkalmazok illegális munkásokat!:)) Nem is értem, hogy juthatott ilyesmi az eszedbe!?.))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.