Till Attila a TV2 vadiúj, Titkok Ramónával című műsorának volt vendége, ahol megdöbbentő őszinteséggel beszélt. 

Till Attila az egyik legkedveltebb hazai tévés személyiség, akinek profizmusát és életvidám kisugárzását egy egész ország szereti. Kevesebben tudják azonban, hogy neki is oda kell figyelnie bizonyos dolgokra maga körül, mint például az elfogyasztott alkohol mennyiségére. 

“Volt, hogy elmentünk valahová, pizzát ettünk a felnőttek mellett és kólát ittunk. Aztán a pizza elmaradt, a kólából lett sör, és elindult egy folyamat. Nálam mindig az volt a kérdés, hogy ha elkezdtem inni – amúgy is pörgős vagyok –, rám az úgy hatott, mint az Asterix és Obelixben a varázsital: felállt a hajam, és onnantól kezdve döntöttem. Mindig nagyon sokat ittam” – írja a TV2 Play-en elhangzottak alapján a Blikk.hu

“Az van a függőknél, hogy több elemből áll össze: van genetika, mit hozol a családból és hogy reagálsz erre. Nálam is van egy genetikai késztetés, elég sokat tudok inni. Vannak azok az alkatok, akik isznak egy sört, megfájdul a fejük és hazamennek. Na, ez nagyon jó lett volna” – meséli Tilla, de azt is elárulta, hogy a felesége igazi antialkoholista, aki könnyen megfeledkezik a poharáról, mégis nagyon jól tudja érezni magát. 

Forrás: Blikk, TV2

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Ki nem állhatom a TV2-t! A sok majomparádé műsor miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.