A legtöbb embert hülyének nézik, amikor arról beszél, hogy UFO-t látott, nem csoda, ha Havas Henrik is félve mesélt arról, amit a közelmúltban tapasztalt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Nem az a baj, hogy elrabolják űket, hanem, hogy visszaengedik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
@zsolti: Igaz történet.
Egyszer Einstein mikor vonaton utazott valahová Németországban belépett a kocsiba két SS tiszt és mindenkinek szalutálva, karlendítéssel a következőket mondta;
"Heil Hitler! Halál a zsidókra!"
Einstein a következőt válaszolta;
"Én is zsidó vagyok, miért kívánnék halált magamnak? Ki tenne ilyet?"
A válaszon annyira meghökkent a két katona hogy szó nélkül tovább álltak.
...
Mindössze annyit szerettem volna mondani ezzel a történettel hogy az ostoba demagógia milyen reakció képtelenné teszi az embert.
Nem tudja mit miért mond csak motorikusan ismétli ugyanazt, amiről egy idő után már azt sem tudja mi az. A kereszténységet és a keresztényeket gyalázó emberek többsége nem veszi a fáradtságot hogy megismerje a közösségüket és azt az erőt ami innen árad, csak vélt vagy valós sérelmei miatt kompenzál a folyamatos sértegetéssel. Tőlem semmit sem veszel el ha hitbéli meggyőződésemet gyalázod.
Vesztenivalód ebben a dologban csak neked lehet.
A propis kommentjeidet olvasva gazdagon találni hasonló megjegyzéseket.
Mégis miből gondolod hogy egy fikarcnyival is különb vagy ezután a cigányozós, zsidózós, buzizós, komcsizós, fideszezős gyalázkodóktól?
Don Marcus Hibiscus
Az én elméletem az "UFÓ-ságról" annyi,hogy ha a Nap egy közepes méretű csillag és kering körülötte tízen akárhány bolygó(vagy franc tudja mennyi).Akkor ha felnézel az égre egy tiszta égboltú nyári estén-éjjelen,amikor látszik a Tejút.Na,akkor abban a felfoghatatlanul rengeteg csillag körül mind körül kering legalább csak 1 bolygó,akkor az is lehet annyi szerintem,hogy lehessen élet rajtunk kívül is.

A témához meg annyit,hogy miért pont őt? :)
Feraj49
@vidrapok: tetszik!Már pedig UFO-k igen is léteznek.Ha nagyon ritkán berúgtam,Én is láttam néhányat,sőt rókát is repülni.Csak utána rohadtul fáj a fejem,így ma már nem UFO-zom.
varrólány
@Feraj49: Olyankor a földön vagy magadon kívül vagy?
Feraj49
@varrólány: pia mennyiség kérdése!De a legrosszabb mindkettő !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.