Tíz százalékkal több zsírt fogyaszt naponta a magyar lakosság, mint amennyi az ajánlott mennyiség - és mi a helyzet a növényi olajokkal?

Forrás: eletmod.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Népeledel a zsíros kenyér,paprikával,vagy hagymával mert lassan már megint nem jut másra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
És ami még ennél is fontosabb: kevesebb kaviárt és libamájat eszünk, mint a felső 10 ezer...
Január
@Don Marcus Hibiscus: Tudod statisztika is van a világon - s annak számítási módszerei, amelyekkel sok mindent lehet vizsgálni és megtudni az országról -, és ezekhez az adatokhoz nem szükséges mindenkit megkérdezni.
Don Marcus Hibiscus
@Január: Szerintem nem valós az tuti :) Mert ha úgy vesszük,hogy van 10 millió ember az országban,akkor ha meg kérdeznek mondjuk 100 ezret belőle,akkor minden megkérdezettre jut 100,akit "képvisel". Viszont például attól,hogy mondjuk a 100 ezer emberből mondjuk 80 ezer a nő,attól még nem lesz nyolc millió nő és 2 millió férfi az országban.De szerintem inkább csak 100 embert kérdeznek,max talán 1000-et.És 1000 embernél már egy ember véleménye,vagy szokása,vagy betegsége,vagy testi adottsága nem egyet ér,hanem 1001-et.És éppen ezért szerintem a nagy része az "országot átfogó statisztikáknak" közel sem pontos.
Január
@Don Marcus Hibiscus: Nem véletlenszerűen választják ki a megkérdezettek körét, hanem úgy, hogy reprezentálja a lakosság összetételét, és innen kezdődik a vizsgálat már az összetétel kiválasztásától. Egyébként, a vizsgálati módszereket tőlem okosabbak találták ki, hátha szerencséd lesz és pont ide téved az, aki ilyesmivel foglalkozik és vele meg lehet konkrétan beszélni.
Don Marcus Hibiscus
@Január: Köszi :) Amúgy egy pillanatig sem gondoltam,hogy Te vagy a "bűnös" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.