A mai napig szédül barátnője szerint az a finn asszony, aki egy Skoda hátsó ülésén utazott, amikor autójukba szaladt a színésznő kocsija. A rendőröknek hetekig kellett várni arra, hogy a kórháztól megkapják a látleleteket.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
Na végre megtudtam!Már hetek óta csak a körmömet rágtam a nagy izgalomban és most végre felszabadulhatok. :)
Feraj49
Ha a Fin származású barátnő a baleset óta rendszeresen szédül stb.ne a riporternek mondja el hanem az orvosnak,aki vizsgálta a baleset után.Márt csak azért is mert a baleseteknél az "agyrázódás" 8 napon belüli sérülésnek,míg az "agyrázkódás" 8 napon túl sérülésnek számít.Tehát nem mindegy.A balesetvizsgáló rendőr az eljárást ennek megfelelően folytatja le,a kapott látleletek alapján.Nincs ebben semmiféle csalás.Egyébként a pénzbírság mellett alkalmazható a vezetői engedély egy időre történő bevonása is.
ezért
a finn nagyon jól beszél magyarul. biztos finnugor...
dr. prédikátor
Valaki nagyon igyekszik elsikálni a balhét.
Don Marcus Hibiscus
Nem feltétlen kell,hogy balhé legyen csak azért,mert az Udvaros Dorottya is benne van.lehetett az egy "mezei" koccanás is,olyan,mint ahogy a Laci koccant az Attilával a faluhatárba :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.