Topmodellek is megirigyelhetik Sarka Kata alakját. Fotósa, Kasza Tibor állítja: alig kellett utómunkát végezni az új képeken. A felvételek Hajdú Péternek is tetszenek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
Ha a hajdú péternek ezek tetszenek,akkor csak gratulálni tudok neki.Nem tudom ki hogy van vele,de ha az én asszonyom vadidegenek előtt meztelenül ,vagy félmeztelenül,vagy csak úgy akárhogy pózolgatna,tetszelegne...stb,akkor az nekem biztosan nem tetszene.Sőt,mehetne amerre lát.Mert ha az én asszonyom,akkor csak az enyém,ha meg mindenkié,akkor tartsa el más ne én.Nem? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Don Marcus Hibiscus: Pedig összeillenek: A Kasza annyira szép mint amilyen okos a Sarka.
Igazsagoszto
Orbánék magyar mintacsaládja. Telefonálás (ami ugye tilos) közben SK belement az előtte állóba, amitől "nagyon megrémült", ezért a nagy ijedtségre HP vett neki egy böhöm nagy BMW terepjárót hogy megvédje (önmagától:)).
Namármost én is most koccantam, úgyhogy veszek is egy olyat, amikor megjön a fizum...
másvirág
Hajdú Péter következő számban levetközteti Kasza Tibit. (Csak erős idegzetűeknek!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.