Éder Krisztián a Megasztár pénteki adásában lépett fel, de a Csillag születik így is nagyon megverte a tehetségkutatót.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Atha
Kimagaslóan szánalmas, harmatgyenge produkció volt!
Kifejezetten kínos és kellemetlen a zenei szakmára nézve hogy egy ilyen fonális környezetszennyezés lehet ma a legnagyobb tinisztár.
Hülyegyerekek, füleiteket hová tettétek?
zsolti
@Atha: a sztárcsinálás, meg hogy kiből lesz sztár, sosem feltétlen a tehetségen múlott.

a zenei szakmára nézve szerintem inkább az tud nagyon kínos lenni, amikor XY zenekar/zenész a saját sikertelenségéért, meg-nem-értettségéért az SP-k létezését okolja. na annál szánalmasabb kifogáskeresés kevés van.
Atha
@zsolti: A produkció értékelhetetlen volt. Mindössze ennyit mondtam.
Nem tudom hogy a fenti sorok közül hogy sikerült ilyesmit kihámoznod, gondolom nekem címezted, de nem zavar. 29 éve tolom ezt a szakmát és megértem egy s mást. Mikor kezdtem ez a pöcs nem is élet és mikor leteszem a lavottát már rég a kutya sem fog emlékezni rá.
A szakmai pedigrémre pedig büszke vagyok.
zsolti
@Atha: "Kifejezetten kínos és kellemetlen a zenei szakmára nézve" ebből a pátoszos demagógiából gondoltam. a soraidból valami olyasmi jött le nekem, hogy "mit keres ott ez a fiatal pöcs, mikor sokkal tehetségesebbek is vannak nála", de akkor tévedtem, nem erre céloztál.
Atha
@zsolti: Pátoszos demagógia?
Aha.
Tudod a világ nem volt mindig ennyire hitvány.
Régen volt olyan hogyha valaki pusztító, minősíthetetlen szart csinált arra a többség lefelé mutató hüvelykujjat mutatott.
A baj az hogy mindenki tisztában van vele hogy ez miféle értéket képvisel, de a hozzád hasonló értékrendet képviselő emberek érdeke hogy ez így legyen, mi pedig fejet hajtva dicsőítsük csak a talmit!
Egy nagy lófaszt!!! A szar az szar. Az a neve.
Mindig azt mondom amit gondolok és amit igaznak érzek.
A magadfajta destruktív gondolkodó meg acsarkodjon csak a mocsárból, az még megy nektek.
zsolti
@Atha: milyen "nektek"? :) ne vedd már így a szívedre, nekem semmi közöm ehhez, SP-től sem hallgattam még végig semmit soha... teljesen kívülállóként röhögök csak azon, amikor a Nagyon Tehetséges Igazi Zenészek néha elkezdenek így vergődni és ahol érik csépelik szerencsétlent, mert úgy gondolják SP tehet róla, hogy rájuk nem kíváncsi a kutya sem.

te viszont zenészként láthatóan elfogult vagy, érződik az írásodból a sértettség, a "pöcs" meg stb. degradáló utálat, ja és még fiatalabb is, plusz fekete pont... nem vitatkozok abban, hogy tehetséges-e, nyilván jobban tudod te ezt, és azt sem mondtam, hogy maradandó értéket képviselne. (lehet nem is célja?) de ettől még valamit akkor is nagyon tud, ha - ahogy te mondanád - a szarból ennyi aranyat csinál. na és ez fáj a Nagyon Tehetséges Igazi Zenészeknek, csak ciki lenne bevallani - marad az acsarkodás (szintén tőled).
glycerin
Ha az igénytelenséget fűtőenergiává lehetne átalakítani, bezárhatnák az atomreaktorokat.
Atha
@zsolti: Az a baj hogy nem akarod megérteni mi a jelenség üzenete.
Semmi bajom a tinisztárokkal, egykoron sok igazán nagy zenész így indult kezdve Jackótól a Beatlesig.
Azért nem veszem magamra amit mondasz mert egyszerűen nincs igazad.
Csak tavaly ötször jártam Ázsiában, nem azért mert a munkámra panasz lenne. Köszönöm én jól vagyok és mentálisan is egészséges.
Nem rólam vagy ezzel a jelenséggel való viszonyommal van a baj, hanem hogy egy Justin Biebert több milliárdan kattintanak le a neten pedig az emberek érzik hogy ez nem színvonal. Talán a kíváncsiság vagy a néma iszony hajtja oda őket hogy ilyen tényleg van, nem tudom.
A folyamat hogy a jó megszűnt jónak lenni rettenetesen ijesztő. Mi felé megyünk hol van az a pont amikor az emberek azt mondják hogy eddig és ne tovább.
Mikor dőlt el bennünk hogy vissza és visszajárunk egy olyan helyre ahol lesajnálják a szépérzékünket!
Nem SP-vel vagy a hozzá hasonló tinisztárokkal van a bajom hanem azzal a jelenséggel hogy nincs természetes védekező reakciónk az értéktelennel szemben.
...és ez bizony nagy baj.
zsolti
@Atha: szerintem eltúlzod, nem az emberek lettek igénytelenebbek és hitványabb az ízlésük, hanem csak egyszerűen az internet miatt sokkal hamarabb és sokkal több emberhez jut el ugyanaz. sokkal több tartalmat fogyasztanak, ebből adódóan, kötelezően sokkal több szart is.

justin biebert kik hallgatnak? 10-13 évesek, naponta többször lekattintják, így jön össze a milliárd. na és? majd felnőnek, pár év múlva ugyanolyan egészséges emberek lesznek belőlük is. '90-ben a backstreet boys meg ezek nem így működtek? pénzgyárak, percemberek voltak azok is, legalább olyan szarok mint a bieber, ráadásul azok még többen is voltak. mégsem látok az utcán zombikat, felnőtt minden akkori rajongójuk azóta, orvosok lettek meg ügyvédek.

nagyon KDNP -s atyáskodó felfogás ez nekem, hogy jaj meg kell védeni a szegény polgárokat a mocsoktól, mert a mocsok az most minden eddiginél jobban jön. minden kornak ugyanígy megvoltak az aktuális szar előadói, érthetetlen sztárjai, és az ellenpólus, a Nagyon Tehetséges Igazi Zenészek, akik ezek miatt rögtön a kultúra összeomlását és a nemzethalált vizionálták.
zsolti
@Atha: :) kösz, nem. neked pedig sikeres zenei inkvizíciót, talán most összejön, ami évszázadokig soha, még a sanzonbizottságoknak sem!
Atha
@zsolti: Miket hablatyolsz itt össze?
Zenei inkvíziciót vizionálsz egy kritikából.
Sajnálom hogy ennyi karaktert dobtam ki ekkora szellemi deficitre.
Kellemes további acsarkodást liberális barátocskám.
Tedd fel közben a kedvenc Pa-Dö-Dő lemezedet.
zsolti
@Atha: személyeskedésen kívül te sem sokat tettél hozzá. ja, meg hogy nagyon fújsz egy nálad fiatalabb pöcsre, aki miatt szerinted egyre csak pusztul a "természetes védekező reakció", akármi is legyen az. magvas gondolatok. viszhall.
Atha
@zsolti: Megkerestem neked hogy még ezzel se teljen az időd. Lájkold és írj neki valami szépet! :-)
www.youtube.com/watch?v=IBSBq03Q5F0
Atha
@zsolti: ...meg szerintem ez is tetszene neked, hisz mindenre oly nyitott vagy;
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=24ktdkw8z5s
Jó szórakozást!
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.