A Csillag Születik megmondóembere kultúráról és médiáról, politikáról és felelős értelmiségről, nyugdíjasokról és hip-hopról.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Marcus Hibiscus
Szerintem azért hiteltelen,mert eléggé rájátszósnak látom(internetről "Puzsér beszól" videókból ismerem) miközben azt állítja magáról,hogy eredeti.Nem celeb,de hol itt,hol ott nyilatkozik(ez még nem feltétlen celebség),viszont azzal,hogy abban a műsorban szerepel,azzal celeb lett a szememben,hiába tagadja. :) Vagy tévedek és idegbeteg. :) Vagy "három elvonó kúra utáni hagyó miklós" :)
darwin
Nekem a szőr áll a hátamon tőle.De még arra sincs ingerem,hogy bemossak neki.Annyira mű ,hogy zavarban vagyok tőle: hogy velem van nagyon nagy baj,vagy hogyan engedhetnek képernyőre egy ilyen megjátszós lúzert.
csikknorisz
Médiakurva, mint a többi résztvevő. Rá ezt a szerepet osztották, ennyi. Senkit nem érdekel, mit bohóckodott valami noname rádióban, filmeket, meg műsorokat lehúzni pedig akárki tud. Szóval Puzsér, egy nagy nulla vagy. (Na ugye, én is tudok puzsérkodni:)
Bástya Elvtárs
A médiát Tekintve: IGEN!

"Miért hagytuk, hogy így legyen...?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.