Az Alzheimer-kór olyan komplex betegség mely elsőként gátolja az egyén emlékező, gondolkodási, majd a tanulási, döntéshozó, kommunikációs képességeit.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: domino12
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Jobb az Alzheimer kór,mint a Parkinson kór.Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet,mint kilocsogtassam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ha vekker beszédeit hallgatom érzem ennek a jeleit én is...:)
silber13
@coyote3: tévedsz! Nem fogsz leépülni a hallgatásukkor, sőt élesedik az elméd, mérhetetlenül fejlődik a logikád, amikor azt próbálod kitalálni, hogy mi a francot is akart mondani ez a felcsúti mini Demoszthenész, aki mellesleg Augiász istállómestere!
qxy
Tudom nagyon rossz de ezt sem hagyhatom ki. Minden nap más nővel fexik le. Nem semmi .Volt a rokonságban is egy de nem szerette ha sajnálják. úgy volt mint a normális rendőr. Ő is szerette a vicceket. Jó el is mondta ugyan azt ötször is de nevettünk. mondtuk is hogy ezt már mondtad. Erre ő Nem baj azért el mondom még egyszer . Hát jó mond és nevettünk.Egy szóval nem is úgy kezeltük mint ha beteg lenne..
kkalman
@Don Marcus Hibiscus: Itt nem szitkozódni kell, hanem véleményt nyilvánítani. Az már más kérdés, hogy a hírek olyanok, hogy a vélemény a legtöbbször egy jó vaskos szitkozódás.
kkalman
A szellemi leépülés első jele, ha valaki elhiszi a politikusnak, amit kérdez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.