A járulékok, a jövedelemadó és egyéb sarcok miatt a fizetésünk majd felét bukjuk

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Haloványan emlékszem, hogy mintha arról lett volna szó, hogy nem lesznek adók, a bevallás meg elfér majd egy söralátéten! Ehhez képest temérdek adó van, és a bevallás már egy malomkeréken sem férne el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@Dulcinea: Érdekes, a sárga csekkes befizetésnél nagy a vinnyogás a környezetvédelemtől, adózásra kényszerítenek a használatakor, adóbevallásnál nem számít a papír tömkelege...
Dulcinea
@yazo64: Adóbevallás??? Jaj te drága, hát nem tudod, hogy az már csak akkora mint a söralátét???szinte nem is papír, de lehet, hogy összekeverem már a malomkerékkel!:)))))
yazo64
@Dulcinea: Drága Dulcinea, mi az a söralátét? Az, amit tévedésből el szoktam rágcsálni mert az hiszem hogy az sörkorcsolya?:D
varrólány
@yazo64: Mindenhez egyre több papír, adat ,nyilatkozat kell.
Pedig állandóan azt hangoztatják hogy a számítógépes modern korban egyszerűbb minden.
Dulcinea
@yazo64: Elméletben:))) A gyakorlat meg úgy fest, hogy nem lesz a világon annyi papír, amire a magyar ember bevallása ráférne. A kuszaszem, meg a vezír gondoskodott már annyi adóról, meg ilyen olyan díjnak nevezett sarcról. hogy az isten papírja nem lenne elég ahhoz, hogy mindet becsülettel feltüntessük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.