Aki boldogulni akar, kénytelen csalni és hazudozni, véli száz magyar fiatal közül nyolcvan. A megdöbbentő kutatási eredményt a pszichológus a rossz példaképekkel magyarázza.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@sziráki ágnes: Én is attól féltem De mindenütt jó?:::,,,,, De legjobb ahol úgy is érzed. Ez mind rajtatok múlik Kint van a család boldogok vagyunk keresünk igen szépen. Mindenünk meg van Én ezt akartam otthon is Becsületesen élni pénzt keresni hogy a családnak meg legyen minden.Nem hagytak. itt meg van .
sza
@qxy: Én már ahhoz elég idős vagyok hogy itt hagyjak csapot papot és elmenjek, de előttük ott az egész élet. De nem kell ennyire előre szaladni mert csak gondolkodnak rajta. Majd meglátjuk.
qxy
@sziráki ágnes: 42 voltam amikor rá beszélt a tesóm hogy milyen jó kint . Ki mentem az öcsém fél év múlva haza jött mer nem bírta én maradtam Nem bántam meg.
sza
@qxy: Én azért már több vagyok és itt a család is.
qxy
@sziráki ágnes: Tudod mennyi a babám? Most 70 volt tavaly nyáron.Egy Párizsi utat kapott ajándékba. és kijött velem. mert IMÁDOM és ő is imád engem.
sza
@qxy: Ez nagyszerű , szeretem a fiatalos idős embereket. Én 70 még nem vagyok, de itthon sikerült azért összehozni valamit amit sajnálnák itt hagyni. Ha menni lehetett volna a kommunizmusban akkor mentem volna. Mire vége lett és mehettem volna már nem volt miből aztán jöttek a gyerekek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok