A VV5 fura lánya iránt korábban legtöbb villatársa és számos néző a nemtetszését fejezte ki, ám a villából való távozása után hatalmas változáson ment keresztül - mind külsőleg, mind belsőleg. Ezáltal nagy rajongótáborra tett szert, ám még most is akad, aki nem kedveli a csinos nővé alakult Annamarit.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Nagyon nem szép! - de azért a "sztár"-ságot is kikérhetné magának, ugyanilyen elánnal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bosszants
Ha van tanú akkor az ellenőrnek annyi!
Don Marcus Hibiscus
@Tündérrózsa: nem azt mondom,hogy a nőket így kell szólítani és,hogy szép dolog.Hanem nap mint nap előfordul akárkivel.Nem hír számomra sem a vv akárki szidása,sem az ellenőrök embertelen fellépése.és azt se feledjük el,hogy ezeknek mániájuk időnként valami orbitális hülyeséggel címlapra vonszolniuk magukat.Amúgy aki vv szereplő volt önszántából,meg mittudomén,bent meg próbálta gondolom eladni magát,(ami általában ribanckodást jelent),az ne hisztizzen ha le "vv-s kurvázzák".Tudhatná,hogy nem mindenki tartja olyannak,amilyennek érzi magát.
Crazy Globe
Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!
marlin2
Minek megy olyan helyre, ahol ismerik?? :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.