Budapest — Szakított gyermekei apjával Görög Zita (32). A szépséges modell és kedvese, Seres Attila nyolc évvel ezelőtt szeretett egymásba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Crazy Globe
@darwin: A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.
darwin
@Horizont: Az nem baj,hogy nem "szokásból"vannak együtt,az pedig jó,hogy jobban élhetnek mint mi.Valahol mégsem szeretnék most fiatal lenni.Nem irigylem őket ebben a kemény világban.
@Crazy Globe: Ez viszont sajnos igaz.
verőce21
Ezek a "hírességek" intenzívebben élik az életüket, mint egy átlagember, nem érdemes hasonlatosságokat keresni. (Az újságírók pedig még tesznek rá egy lapáttal)
darwin
@Horizont: Az enyém 80-ban.És szó sem lehetett olyanról,hogy az esküvő előtt egy fedél alatt tölteni az éjszakát.De azért megtaláltuk a módját annak hogy jól érezzük magunkat.A "szokás " valóban rossz megfogalmazás.Írott és íratlan szabályokhoz kellett alkalmazkodnunk,és ez jó volt az adott szituációban.Alkalmazkodni a korhoz.Akkor nem volt ennyi lehetőség a védekezésre,egy rosszkor,vagy rossz helyre született gyermek családokat tett volna tönkre.Szükség volt a szabályokra,mint ahogy most is szükség volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.