Budapest — Szakított gyermekei apjával Görög Zita (32). A szépséges modell és kedvese, Seres Attila nyolc évvel ezelőtt szeretett egymásba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Crazy Globe
Ahhoz, hogy boldogok legyünk egy férfival, sok megértés és kevéske szeretet kell. Ahhoz, hogy boldogok legyünk egy nővel, sok szeretet kell és az, hogy meg se próbáljuk megérteni őt.
Január
@Horizont: ."...kétévente új pár életünk végéig. Ezt megteheti akinek nincs gyereke." Nem teszi meg, az emberek nemcsak szépre, jóra, izgalomra vágynak, hanem megbízható társra és biztonságra is...
darwin
@Horizont: Ez így,hogy a fiatalok kevésbé tudnak tűrni,nem igaz.A mi időnkben /nagyon régen / is voltak olyanok,akik sűrűbben váltották a partnert,mint a gatyát.Most is van jó házasság,csak meg kell látni.A fiatalok nem rosszabbak,nem jobbak mint mi voltunk.
Crazy Globe
@darwin: A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk. A maiak pedig úgy tudnak inni, mint az apjuk.
darwin
@Horizont: Az nem baj,hogy nem "szokásból"vannak együtt,az pedig jó,hogy jobban élhetnek mint mi.Valahol mégsem szeretnék most fiatal lenni.Nem irigylem őket ebben a kemény világban.
@Crazy Globe: Ez viszont sajnos igaz.
verőce21
Ezek a "hírességek" intenzívebben élik az életüket, mint egy átlagember, nem érdemes hasonlatosságokat keresni. (Az újságírók pedig még tesznek rá egy lapáttal)
darwin
@Horizont: Az enyém 80-ban.És szó sem lehetett olyanról,hogy az esküvő előtt egy fedél alatt tölteni az éjszakát.De azért megtaláltuk a módját annak hogy jól érezzük magunkat.A "szokás " valóban rossz megfogalmazás.Írott és íratlan szabályokhoz kellett alkalmazkodnunk,és ez jó volt az adott szituációban.Alkalmazkodni a korhoz.Akkor nem volt ennyi lehetőség a védekezésre,egy rosszkor,vagy rossz helyre született gyermek családokat tett volna tönkre.Szükség volt a szabályokra,mint ahogy most is szükség volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.