A palacsinta eredetileg egy lepényszerű tészta volt, amit kerek kövön sütöttek meg. Kerek formája mára is megmaradt, ám elkészítése és ízesítése országonként változó. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ProPeller Mariann
Fú, de imádom a lekvárost. De a túrós palacsinta a nyerő, ahogy anyukám csinálta. Ünnepnapokon még kis csokit is csurgatott a tetejére :) Azóta se tudom olyan finoman kikeverni a tölteléket. :/ Most a madártejes túró rudit imádom nagyon, ismeritek?
minu.me/-tejblog

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.