Te szingli vagy, a pasi egyedülálló. A vonzalom, a vibrálás vitathatatlan, de mégsem akartok a szexnél többet egymástól. Nincs is ezzel semmi gond, de tisztában kell lenned a "baráti affér" játékszabályaival.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Egészséges nő és férfi között szexmentes barátság csak önmegtartóztatással jöhet létre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zsoel
@sziráki ágnes: Az ellenséged ellensége, például. :)
sza
@Zsoel: Az nem lehet mert én a barátaimmal nem feküdtem össze. Az ellenségeikkel sem . Nem nagy tapasztalatom van ezen a téren , de nem tudnám elképzelni egy barátomat sem az ágyamban. Akkor már minden megváltozna közöttünk.
Zsoel
@sziráki ágnes: Pont ezt feszegeti az eredeti cikk is, meg főleg a hozzászólások.
sza
@Zsoel: Olyan középiskolába jártam ahol az osztályba 5-en voltunk lányok. 22- en meg fiuk. A mai napig barátaim. Most képzeld el ha ki akarnám próbálni milyen a baráti szex . Aztán meg ott van a többi barátom is. Bele se merek gondolni.
kkalman
Ezt a részét még nem próbáltam. Vannak más nemű barátaim, de soha nem került szóba köztünk a szex, mint lehetőség, de voltak csak szexpartnereim is, akikkel meg a barátság nem került szóba, mint olyan.
Nekem mindig ott a kérdés, barátkozunk, vagy dugunk?
másvirág
@sziráki ágnes: Barátod = "A medvesajt" ! :-))
varrólány
@sziráki ágnes: Általában aki barát az nem vonz mint férfi, de viszont a léleknek nagyon jó.
Olyan testi -lelki jó barát a megoldás.:-))
Csizmás Kond
Egészséges nő és férfi között szexmentes barátság csak önmegtartóztatással jöhet létre.
Dulcinea
@Csizmás Kond: Lehet-e férfi és nő között igazi barátság?:)
varrólány
@Csizmás Kond: Az egyik nem biztos hogy többet érez.Néha Amelyik nőnek vannak férfi barátai sokkal empatikusabb.
sza
@másvirág: A medvesajtot megeszem, de nem értem a célzást. Ha gusztustalan nem vagyok rá kiváncsi.
Csizmás Kond
@Dulcinea: Bizonyos ideig igen...általában rövid...
A barátság nem csak a jólmegértést jelenti, hanem bizonyos nőies vagy férfias dolgok megbeszélését is amit szerintem lehetetlen.
Csizmás Kond
@varrólány: nagyban függ attól, hogy ki mit ért barát alatt...te egy férfival el tudnál csevegni a hüvelygombáról ?...:)
Dulcinea
@Csizmás Kond: A fociról mindenképp!:)))
Csizmás Kond
@Dulcinea: ...egy füstös kiskocsmában ?...:)
Dulcinea
@Csizmás Kond: Kiporollak!:)) Egy fenét, mondjuk szurkoló társként kint a pályán!:))
Csizmás Kond
@Dulcinea: Pedig egy barát arra is képes kéne legyen...:)...majd néhány sör után egymásmellett pisilnénk le a kerítést...:)
Dulcinea
@Csizmás Kond: Ezt a fajtát, amiről te írsz, a lecsúszott alkoholisták szokták cselekedni, akik minden alkalmat megragadnak az ivászatra! Normális, magára egy kicsit is igényes ember nemtől függetlenül sohasem süllyed erre a szintre.
Csizmás Kond
@Dulcinea: Nem tudom mennyire lesülyedtnek tartasz, de pl a tegnap is voltam egy kiskocsmában, ahol a kertmellé pisiltem...,,,persze nem BP belvárosában...:)
Dulcinea
@Csizmás Kond: Mivel egy kicsit már ismerlek, nem dőlök be a provokációdnak:)) Nem nyertél cica!:))
Csizmás Kond
@Dulcinea: Nem kell mindent elhinni, de azt nyugodtan elhiheted, hogy ha egy sört akarok meginni a barátokkal akkor nem olyan vendéglőbe megyek, ahol hárman négyen sürgölődnek körülötted... még a sör sem esik jól...
Dulcinea
@Csizmás Kond: Nekem is vannak barátaim elhiheted! férfiak és nők is egyaránt! De ha beszélgetni akarok, vagy egy pohárka bort meginni, nem gondolom azt, hogy vendéglőbe kellene beülnünk! Tudod milyen kellemes leülni kint a teraszon a barátokkal és egy pohárka bor társaságában megvitatni bármit? Próbáld ki, és meglátod kellemesen csalódsz.
Csizmás Kond
@Dulcinea: De hát ugyanezt mondtam csak másképp fejeztem ki magam...:)
Dulcinea
@Csizmás Kond: ...veled ellentétben én sosem emlegettem a kocsmát! Tudod nekem nagyon kedves az életem! Sokkal drágább attól, hogy egy kocsmába betegyem a lábam.:)) Hagyd abba a provokálást mert most rögtön kiporollak te cica:))
Csizmás Kond
@Dulcinea: Márpedig terasz nincs kocsma vagy modernebbül mondva bár nélkül.
Dulcinea
@Csizmás Kond: Az én imádott kis házikóm, sosem lesz se kocsma se bár! Vili cica:)
Csizmás Kond
@Dulcinea: :))...arra gondoltam ahová barátiborozgatásra jársz:))
...Vilinek még nem becézett senki...
Dulcinea
@Csizmás Kond: Nem járok sehová! Max a focipályára, meccset nézni mikor időm engedi:)) A terefere meg az én házikóm teraszán szokott lenni egy pohárka bor kiséretében, ennyi és nem több és nem is kevesebb:))
A becézgetést meg valamikor el kell kezdeni:)) De nem becézés akart lenni hanem csak annyi, hogy világos?!:)) Csak rövidíteni akartam meg az írásjel is lemaradt! vili? te cica:))
Kutyafüle
@Csizmás Kond: @Dulcinea: Amíg ti itt évődtök a hazai kocsmák siralmas helyzetén, én már hoztam föl egy üveg pince hideg vörösbort. Kiülhetünk nálam is a teraszra. Nagyon finom saját blauburger bor, ilyet Dulcinea felétek nem termelnek(szőlő fajtát)
Egészségünkre!
Dulcinea
@Kutyafüle: Fénypostázhatnál egy kis kóstolót:)) Én kapni szoktam időnként visszajáró vendégektől azokért a finom étkekért amit nekik, külön készítek:))
Kutyafüle
@Dulcinea: Ha összejön, majd személyesen átadom, még a nyáron! Akivel ezt megitatod el fogja énekelni neked, hogyaszongya:
" Odavagyok magáért, a fekete hajáért
egyetlenegy szaváért, mosolyáért.
szeretném ha szeretne, s rám nevetne,
nem kívánnom sokáig, csak örökre"

Nem ittam be, csak eszembe jutot ez a nóta. Csizmás! itt vagy? lehet énekelni:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.