BUDAPEST - Zsarolásért jelentette fel Zalatnay Saroltát (64) és lányát, Nikit B. István, valamint Terry Black. A két, egymástól függetlenül indított eljárás miatt – amely a Blikk információi szerint a II., illetve a XIV. kerületi rendőrkapitányságon indult – igen nagy bajba kerülhet az énekesnő.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hókuszpók
Ez a hála, amiért kisegítette.
Lehet utálni Terryt, de minden elismerésem az övé, amiért a gyerekeket vállalta, harcolt értük, és neveli őket. Hozzá tenném, ha az én gyerekemet fenyegetnék, már nem élnének.
Egyébként bárhonnan lehet telefonálni, ez ócska védekezés, hogy figyelik a telefonjaikat.
Dulcinea
@Don Marcus Hibiscus: Csak nem valami setét ügybe keveredtél drága barátom?:)) Na valld be, hogy megsemmisítetted a bünti csekket:))))
Don Marcus Hibiscus
@Dulcinea: Ááá,én nem csináltam semmit,csak írtam valamit erre. :) Írhattam volna azt is,hogy az asszony is megfenyegette a kutyát,hogy agyonüti ha nem megy a helyére. :)
Dulcinea
@Don Marcus Hibiscus: Na azé'...mert már kezdtem aggódni:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.