Magyarország - Bár nem brit kutatók jöttek rá, de talán mégis igaz, hogy mióta egyre több traffipaxot állítanak fel az utak mellé, az emberek kreativitása jóval aktívabb Magyarországon.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Há' azért mert sietek:)) na mi másért ugyan?
Dulcinea
Egyébként meg el sem tudjátok képzelni milyen az mikor felkapok a biciklimre és száguldozom:) Közben meg élvezem a száguldás örömét, ahogy belekap szél a hajamba! Jobbkanyar-balkanyar, és be van lőve a haj, mire célba érek pont úgy festek, mint aki a 220-at meg ölelgette:)))))))))
pictor
@Dulcinea: Csak vigyázz a gyorshajtással, mert kemény büntetésre számíthatsz ma már, és sisakot is használd akkor nem lesz frizura gondod!:))
Dulcinea
@pictor: Hehe, meg a rendőr is ha megállít:))) Egyébként a sisakot szigorúan csak futáshoz használok, meg persze a sícipőt:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.